Iron Maiden поставиха кулминацията на фестивала HILLS OF ROCK в

...
Iron Maiden поставиха кулминацията на фестивала HILLS OF ROCK в
Коментари Харесай

Iron Maiden поставиха кулминацията на фестивала HILLS OF ROCK

Iron Maiden сложиха кулминационната точка на фестивала HILLS OF ROCK в Пловдив. Специално за хеви метъл класиците беше издигната и 25-метрова сцена, оборудвана и за образното шоу, което постоянно съпътства концертите на бандата.

Третата извенредна вечер на HILLS OF ROCK рок беше напълно подвластна на гостуването на Iron Maiden. Активна остана единствено главната сцена на фестивала, в която още няколко тежки групи подгряха за огромния концерт. Феновете бяха добре готови и брандирани за концерт от турнето Legacy of the Beast.

Времето опита да внесе блъсканица с къс, само че изчерпателен проливен дъжд. Феновете останаха обаче безапелационни. Истинската стихия стартира малко след 21 ч – от сцената. Излетяха самолети в документални видеа и даже напълно същински на тип спитфайър от Втората международна война – отпратка освен към пилотските пристрастености на фронтмена Брус Дикинсън, само че и към действителните сюжети от войната, които участват в някои от класическите шлагери на групата.

Пространството до стадиона в Пловдив беше претъпкано повече от всеки път. Предстои уредниците да разгласят дали са достигнали смелите си упования от 60 000 гости на второто издание на HILLS OF ROCK, което към този момент е в историята.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР