Ирландската рок група The Cranberries обявиха в специално изработен сертификат

...
Ирландската рок група The Cranberries обявиха в специално изработен сертификат
Коментари Харесай

The Cranberries обявиха Максим Бехар за „сър“

Ирландската рок група The Cranberries оповестиха в особено направен документ българския PR специалист Максим Бехар за Sir, благородническа купа, нормално присъждана от кралицата.

На специфичен плакет, включващ последния албум на групата –Something Еlse, декориран с българското и ирландското знаме, има надпис: " С благодарност на нашия най-скъп и предан другар Сър Максим Бехар. С милион благодарности за твоята поддръжка. Обичаме те. Долорес, Ноел, Майк и Фергал от The Cranberries ".

Отделно Долорес О`Риърдън е написала на обложката на диска " На сър Макс – с обич ". 

Максим Бехар, който в този момент е Президент на Световната PR организация ICCO, е някогашен обожател на The Cranberries, световноизвестни с шлагерите си Zombie, Dreams, Dreaming My Dreams, No Need to Argue и други. Той е обиколил доста градове в Европа, следвайки именитата тайфа на нейни концерти. Притежава техни редки записи, а преди години основа и фенклуб на групата в България.



 

 

 

 

 

 

 

 

" Намирам този жест за натурален, Максим е прочут измежду цялата международна PR професионална колегия, че е доста завързан към музиката, лириката и излъчването на ирландската група. Той изцяло заслужава това внимание и тази респект. " Сър " е най-достойната купа за него, дадена му от велики музиканти " – споделя Джъстин Грийн, ирландски музикален продуцент и PR специалист, работил както за The Cranberries, по този начин и за Елтън Джон и доста други рок и поп звезди. " Сбъдна ми се една голяма фантазия ", написа Бехар в профила си във Facebook. " Моите най-дълбоки почетения към Нейно Величество кралицата, която нормално раздава тези трофеи, само че да получа " сър " от Долорес и The Cranberries за мен е най-голямото самопризнание. Това е една от най-великите рок групи в цялата история на музиката и в този момент идната ми фантазия е да ги видя в София на техен първи концерт. Започвам незабавно да работя по този план и съм сигурен, че в най-близко време ще се случи ", показва пиар специалистът.

Максим Бехар е един от водачите на българския PR пазар с учредената от него компания M3 Communications Group, Inc. Той е международно приет престиж в своята специалност, канен да приказва на конгреси и в университети в целия свят.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР