Ирландия обмисля да заколи около 200 000 говеда през следващите

...
Ирландия обмисля да заколи около 200 000 говеда през следващите
Коментари Харесай

Ирландия унищожава 200 000 говеда заради борбата с промените на климата

Ирландия обмисля да заколи към 200 000 говеда през идващите три години в опит да реализира задачите си в региона на климата и битката с световното стопляне, заяви ДПА, базирайки се на вътрешна записка на земеделското министерство на страната.

Предвиждат се диалози сред млекопроизводителите и представители на държавното управление, сподели Пат Маккормак, президент на Ирландската асоциация на доставчиците на млечни артикули.

Той добави, че ирландското държавно управление ще би трябвало да покаже ангажимент и да показа бюджет за финансиране на тази самодейност. По думите на Маккормак сходна стратегия може да бъде единствено доброволна.

Правителството ще предложи на фермерите финансово привлекателни благоприятни условия, показа говорителка на земеделското министерство.

Агенцията за запазване на околната среда на Ирландия неотдавна разгласи, че страната евентуално няма да извърши климатичнитеси цели, освен това с огромна разлика.

Една от тези цели гласи, че излъчванията единствено от селскостопанския бранш би трябвало да намалеят с сред 4 и 20 на 100 до 2030 година

Като цяло Ирландия има за цел да понижи излъчванията на страната с 30 на 100 спрямо равнищата от 2005 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР