Ирландецът Джери Батълс обявил отвличането си от извънземни пред целия

...
Ирландецът Джери Батълс обявил отвличането си от извънземни пред целия
Коментари Харесай

Извънземни разкрили на ирландец как ще загине човечеството

Ирландецът Джери Батълс оповестил отвличането си от извънземни пред целия свят, оповестяват международните издания, написа Блиц.

Пришълците му споделили, че непрекъснато управляват живота на Земята и са в положение на потрес от актуалния метод на живот. Извънземните са декларирали на Батълс, че са разочаровани от човечеството поради войните, които води.

Джери Батълс е елементарен пенсионер дърводелец, който живее безшумно и умерено в град Лимерик. Мъжът споделил, че срещата се е състояла късно през нощта. В този миг мъжът се прибирал вкъщи и тогава се случило непредвиденото.

Той видял светлина и няколко минути по-късно се озовал в галактически транспортен съд. На борда на кораба с изключение на него имало още 40 мъже на междинна възраст, които били в положение на ступор.

По време на диалога извънземните споделили, че към планетата ни се доближава метеорит. Преди това трагично събитие върху Земята ще паднат астероиди. Измененията ще доведат до необратимото: измиране на човечеството.

Завръщането на мъжа вкъщи се случило също толкоз ненадейно, колкото и самото похищение - просто се озовал покрай къщата си без връхна дреха.

Снимка: Блиц

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР