Ирина Тенчева, която успя да пребори коронавируса по време на

...
Ирина Тенчева, която успя да пребори коронавируса по време на
Коментари Харесай

Ирина Тенчева родила и отишла на ресторант

Ирина Тенчева, която съумя да пребори ковид по време на третата вълна, разкри, че на два пъти е претърпяла много екзотично раждане. Hotnews.bg напомня, че тя има две деца Спас и Вирджини от първия си брачен партньор, а трето Сами е плод на любовта й с продуцента Иван Христов. След като родила за повторно, Тенчева се чувствала задоволително добре, с цел да отиде на ресторант. „ Родих в „ Шейново “, а тъкмо преди този момент Хилда Казасян бе открива своя ресторант на улицата “, описа Тенчева в „ На кафе “.

Почерпка в заведение имало и след появяването на Самуил, само че ресторантът на Казасян по това време към този момент е със заменен адрес, а Ирина още веднъж ражда в "Шейново ". Затова тя и Иван Христов, който участвал на раждането и отрязал пъпната шнур на сина си, влезнали в миризлива кебапчийница. Там пък се оказало, че и двамата са не запомнили парите си и едвам съумели да съберат шест лв. от джобовете си единствено за едно кюфте и чаша бира.

Заради децата си, Тенчева напускала болничното заведение, където се лекуваше от ковид всяка вечер, до момента в който Иван Христов компактно пазел леглото. Тя към момента се бори с провалите на китайската болест и постоянно кашляше в студиото.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР