Ирина Тенчева, която цяла седмица бе коментатор в Преди обед“,

...
Ирина Тенчева, която цяла седмица бе коментатор в Преди обед“,
Коментари Харесай

Ирина Тенчева и Иван Христов наистина имат брак

Ирина Тенчева, която цяла седмица бе коментатор в „ Преди обед “, наричаше Иван Христов „ моят брачен партньор “, с което изненада мнозина, защото не се е чуло за женитба като се изключи клюките за загадка такава. Бившата тв водеща и половинката й обаче носят брачни халки и това се видя преди дни, когато се включиха онлайн в Инстаграм.

 

Предвид, че в последно време не смъкват брачните си халки, нищо чудно в действителност да са сключили брак. А може да ги носят, без да имат подобен – единствено в символ на разменени брачни обети, пък било то и на алегорична гала с другари. Истински или наужким, това е втори брак и за двамата.

 

Блондинката е разказвала, че двамата с Иван се познавали от 11 години, преди да стартира връзката им, само че били единствено познати. Искрите прехвърчали ненадейно по време на един длъжностен обяд с останалите чиновници на „ Станция Нова “.

 

Категорични са, че макар всички отрицателни страсти, които са изживели около разделите си, както и последващите мнения, са си коствали в името на любовта. Въпреки, че Иван се раздели с Вихра, той резервира околните си връзки с щерка си Ава, която обаче остана да живее при нея. Ирина и Иван одобряват децата си от предходните бракове като свои.

 

Вдъхновен от същинската обич, Иван Христов даже се отхвърли внезапно от алкохола, което довело до признаци на абстиненция, някои от които извънредно тежки. В най-трудните му моменти Ирина се грижили за него като майка-орлица. Иван е безапелационен, че точно тя му помогнала да осъзнае, че е поел по доста неверен път и с помощта на нея разкрил смисъла на живота.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Ирина Тенчева Иван Христов брак Вихра Петрова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР