Ирина Шейк за пореден път накара феновете си да мислят,

...
Ирина Шейк за пореден път накара феновете си да мислят,
Коментари Харесай

Ирина Шейк на почивка с Брадли Купър, позирайки топлес

Ирина Шейк за следващ път накара почитателите си да мислят, че е възобновила връзката си с бащата на щерка си Лия - Брадли Купър .

Моделът показа в обществените мрежи фотоси от взаимна отмора с Брадли, по които се съди, че звездите са прекарали времето си дружно освен като другари. Така на една от фотосите Ирина държи ръката на Брадли.

Освен това Шейк разгласява поредност от фотоси, на които театралничи топлес, заобиколена от скали. И явно Брадли е този, който я е снимал . Ирина не го споделя непосредствено, а подписва обявата единствено със загадъчна фраза: " Скалисто лято. ЛБ направи фотосите " и добави изображение на трикольор. Но почитателите ѝ елементарно разгадаха шифъра: LB са буквите на героя на Купър в новия му филм " Маестрото ". Актьорът играе композитора Леонард Бърнстейн.

Сега почитателите на Ирина Шейк и Брадли Купър се чудят дали тази обява е била елементарна промоция или възприятията сред модела и артиста още веднъж са се разпалили. Припомняме, че неотдавна Ирина предизвика клюки за романса си с футболиста Том Брейди, някогашния брачен партньор на Жизел Бюндхен. В мненията към нейната обява на всеослушание даже се пошегува, че буквите LB могат да значат " Лом Брейди ". Още в средата на август кореспонденти видяха Шайк и Брейди да излизат от един и същи хотел с разлика от няколко минути. Съобщава се, че преди този момент двойката е прекарала най-малко 48 часа дружно.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР