Ирина Шейк притежава идеално тяло, на което се възхищават милиони

...
Ирина Шейк притежава идеално тяло, на което се възхищават милиони
Коментари Харесай

Ирина Шейк взриви мрежата с неизвестни чисто голи СНИМКИ 18+

Ирина Шейк има идеално тяло, на което се възхищават милиони почитатели по целия свят. Затова всяка нова фотосесия на супермоделката е блестящо обсъждана от нейните поклонници, изключително пък, както е в тази ситуация, в случай че хубавицата театралничи без облекла. Тя е споделила в Инстаграм фрагменти от черно-бяла фотосесия, в която е снимана изцяло гола.

Автор на фотосите е световноизвестният фотограф Марио Соренти. На 24 октомври известният италианец навърши 49 години и по този метод Ирина Шейк е решила да честити на маестрото рождения ден.



Фотографиите са направени преди четири години, когато Соренти е снимал Шейк за италианското издание на списание GQ. Оттогава Ирина на практика не се е трансформирала, макар че е взела участие във фотосесията още преди да стане майка. Година по-късно, на 31, моделката роди щерка си Леа.



Само преди дни, което някои оприличиха на пижама. Не сме изцяло уверени, че това е пижама, само че несъмнено наподобява топло и комфортно. Е, топло единствено там, където въобще има дреха, само че явно Шейк по никакъв метод не се тормози от това.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР