Ирина Маринова е новият управляващ директор на творческата агенция Publicis

...
Ирина Маринова е новият управляващ директор на творческата агенция Publicis
Коментари Харесай

Ирина Маринова оглави творческа агенция Publicis Sofia

Ирина Маринова е новият ръководещ шеф на креативната организация Publicis Sofia, част от най-голямата информационна група в България - Publicis One.

Ирина има над 12 години опит в областта на връзките, развивайки стратегически интернационалните и местни компании, и марки (неправителствени организиции, стартъпи, компании за ритейл, бързооборотни артикули и др.) През годините тя има водеща роля в няколко информационни компании, като е била част от екипите на Huts JWT, Publicis Dialog, Saatchi & Saatchi София. Преди да се завърне в редиците на Publicis One, Ирина дава отговор за потребителско обслужване и стратегическото обмисляне в Ogilvy & Mather.

„ Ирина е потвърден експерт и извънреден експерт в региона на стратегическото развиване на марки. През годините тя натрупа скъп опит и се причислява към нас с упоритостта да спомогне за сполучливата промяна на бизнесите на нашите клиенти “, разяснява Николай Неделчев, изпълнителен шеф на информационната група Publicis One.

„ Завръщам се на едно добре познато място със задачата да сътворяваме информационни артикули, които прибавят действителна стойност, трансформират динамичната обществена среда и най-важното - дават отговор на дълготрайните стратегически и бизнес потребности на нашите сътрудници и клиенти “, споделя самата Ирина.

Тя има бакалавърска степен по „ Културология “ и магистърска степен по „ Журналистика “ от СУ „ Св. Климент Охридски “, а през 2015 година приключва и магистърска стратегия по информативен мениджмънт, специализация „ Marketing intelligence “, в университета NOVA IMS в Лисабон.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР