Ирина Карабаджак, която във втори сезон на Ергенът“ достигна почти

...
Ирина Карабаджак, която във втори сезон на Ергенът“ достигна почти
Коментари Харесай

Ергенка разкри пола на бебето по нестандартен начин

Ирина Карабаджак, която във втори сезон на " Ергенът “ доближи съвсем до финала разкри пола на бебето, което чака. Участничката в сантименталното риалити се омъжи в Кишинев през август, а малко по-късно разкри, че ще става майка за пръв път.

" Очакваме прелестно момиченце “ – показа Ирина в профила си в Instagram.

Карабаджак разкри пола на бебето, което чака по невъобразим до момента метод в България, посредством забавен дим в розово. Цветът на дима в действителност демонстрира на двамата родители и на почитателите на Ирина, че скоро ще бъде мама на момиченце.

Видеото е снимано в първите месеци от бременността, тъй като на фрагментите Ирина е с по-малко коремче. Бъдещата майка разкрива пред почитателите си новината, че чака момиченце едвам, когато към този момент е в осми месец.

Бесарабската българка към момента не е разкрила самоличността на брачна половинка си, макар че разгласява разнообразни фрагменти, на които се вижда лицето на мъжа до нея.

Припомняме, че в изявление за ladyzone.bg, Ирина Карабаджак за рождения си ден през 2023 година, си пожела в най-скоро време да срещне верния човек и да има опцията да сътвори семейство.

" Ето какво се случва, когато избираш себе си и своето благополучие! “ – написа участничката в сантименталното риалити в описанието на фотосите от фотосесията от сватбения си ден.

Ирина се омъжи в средата на август, като това промени живота й напълно. Повече за сватбата прочетете тук:

" Ето, че нашата невероятна женитба завърши! Всичко беше вълшебно! “ – написа Карабаджак, откакто сватбения ден завърши.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР