Ирина Флорин, една от емблемите на българската поп музика, призна,

...
Ирина Флорин, една от емблемите на българската поп музика, призна,
Коментари Харесай

Сърцето ми е свободно: Ирина Флорин - slava.bg

Ирина Флорин, една от емблемите на българската поп музика, призна, че няма мъж до себе си. Тя показа новата си ария „ Решено “ и проектите си за нов албум след 11 години пауза в предаването "Тази събота и неделя " по бТВ.
„ По време на пандемията намирах разтуха в парка, в планината и, несъмнено, в студиото. Работих доста и не усетих толкоз мощно изолацията “ – показа Ирина Флорин, чиято нова ария „ Решено “ е по текст на Наталия Симеонова и с музика на Крум Георгиев.
На 14 февруари тя направи „ Любовен концерт “, отдаден на татко й.
„ Казваше се Трифон и на тази дата празнуваше имен ден. Замина си млад и не видя по какъв начин се осъществявам. Щеше да се гордее. Почина на 11 декември 1996 година, а промоцията на „ Цвят виолетов “ беше планувана за 19-ти в дискотека „ Нерон “, в подлеза на НДК. Бяха поканени доста медии, нямаше по какъв начин да я отменим “ – описа Ирина Флорин.
Тя добави, че през годините й се е налагало да пее болна, както и скоро след гибелта на майка й.
„ Защо за хора като Димо от P.I.F. и Лорина Камбурова се сещаме, когато си отидат. Започваме да приказваме за тях и да пускаме техни записи, а артистите имат потребност от това, когато са живи “ – разяснява певицата, която в албума си „ Друга “ има две взаимни песни с Димо Стоянов.
През лятото на Ирина Флорин й следва да приключи четири песни, с цел да може през октомври или ноември да показа новия си албум, който идва след 11-годишна пауза.
„ Синът ми е меломан и огромен мой критик. Направо ме унищожава със забележки. Много се гордея с него “ – показа 60-годишната певица.
На въпроса „ Свободно ли е сърцето й? “, тя отговори „ Винаги “.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР