Ирена Милянкова, която на 27 февруари празнува 34 години, успя

...
Ирена Милянкова, която на 27 февруари празнува 34 години, успя
Коментари Харесай

Бившият модел и майка на 6 деца Ирена Милянкова: Обърнах посоката на 180 градуса, без партньор съм

Ирена Милянкова, която на 27 февруари чества 34 години, съумя да се изправи след двете опустошителни раздели с някогашните си мъже и рестартира живота си. Красавицата, която е някогашен модел и изигра Съни в хитовия сериал „ Под прикритие ”, и е майка на 6 деца се е съсредоточила върху най-важната си роля - тази на майка, и работата си, научи HotArena.

В момента Ирена, която сама се приготви за изпитите в Софийския университет, работи по специалността си – педагогика, в учебен център. Заради пандемията от ковид, моделката организира заниманията онлайн. Свободно време съвсем няма, защото е много заета с децата си. Големите са независими и се оправят отлично, само че по-малките разчитат на помощта й в подготвянето на домашните. На Ирена пък й оказва помощ майка й, която е учител. От началото на пандемията тя се преместила при щерка си и внуците, с цел да оказва помощ. Междувременно, също преподава виртуално.

„ Преминах през разнообразни стадии, които лишиха доста време, с цел да продължа напред, излекувана, въпреки и към момента не изцяло. Опустошение, обезсърчение, отказване и болежка, която те раздира от вътрешната страна ”, показа Милянкова неотдавна. Първият рестарт на живота й е след разлъката с първия й брачен партньор Росен Чолов, който през 2012 година бе арестуван по обвинявания в сводничество и склоняване към проституция. Малко по-късно Ирена и Росен, които имат 4 деца, се разделиха. В началото на предходната година тя трябваше отново да стартира от начало. Тогава бе краят на връзката с втория й мъж Никола Чолаков, с който имат две общи деца. Двамата се срещат по време на работата си в организация за недвижими парцели. По-късно продължиха да работят дружно, а откакто се разделиха Ирена избра педагогиката.

„ Възстановителният ми интервал след фактическата разлъка продължи към година, през която взех съществени решения и обърнах посоката на личностното си развиване на 180 градуса. Това беше част от моята „ терапия ”, признава Ирена Милянкова. Тя постоянно е знаела, че има вътрешна мощ, която задейства, когато е нужно. Изградила последователно вярата, че може да се оправи, с помощта на околните си, които постоянно са били до нея и са я подкрепяли. Това са роднините й и най-много майка й, сестра й, баба й, както и няколко близки другари. „ Имам тях и когато не виждах излаз, те бяха в края на тунела и ме дърпаха напред ”, споделя някогашната манекенка.
След раздялата с втория си мъж, сама се подготвила за кандидатстудентските изпити в Софийския университет. Приели я. редом почнала работа по специалността си и към този момент е възпитател в учебен център. Това е нейното ново начало, което й работи като мотивация да продължи да се развива като персона, да се грижи а децата си и да има своя принос в обществото.

Ирена Милянкова, която има 20-годишен стаж на като модел, през 2006 година приключи и Арт лицей по екранни изкуства в София. След това записа кино и телевизионна постановка в Нов български университет. Днес е припознала педагогиката като свое предопределение. Ирена стана известна през 2011 година, когато изигра Съни в хитовия сериал „ Под прикритие ”, а скоро по-късно взе участие и във кино лентата „ Цветът на хамелеона ”. Въпреки този триумф, актьорската кариера сякаш не й е приоритет. Хубавицата е признавала, че не се гледа на екран, защото е доста сериозна към себе си и мъчно се възприема.

На първо място Ирена Милянкова постоянно е била майка . Тя ражда първите си две деца преди да навърши 20 години. На 20 плюс, хубавицата към този момент е майка на четири деца. На 30 към този момент има шест деца. Ирена е кърмила общо 8 години. Красавицата е споделяла, че има разлика в другите стадии, в които е раждала децата. Когато била по-малка, тя се доверявала на околните си, на бабите и персоналния доктор. Изпълнявала прецизно всички рекомендации. Когато родила на 20 плюс, Милянкова се била увлякла по-естественото развъждане на детето и продължителното кърмене. С дребните към този момент намерила баланс. „ Щом отбих щерка си на година и 9, а не на 3 и половина, значи имам прогрес ”, споделя тя с усмивка.
Красавицата е признавала, че стремежът й към равновесие сред всички функции, които има в живота, е ежедневна битка. Тя работи, майка е, а и държи да бъде добра щерка, сестра, другар. Понякога не съумява да бъде изрядна във всяко отношение или най-малко не до степен, в която й се желае, само че приема, че няма по какъв начин да бъде идеална, нито да бъде на няколко места по едно и също време. И въпреки всичко тя държи на безупречност в връзките с хората в обкръжението си.

Въпреки двете мъчителни раздели, Ирена продължава да има вяра в огромната обич. Избрала е да продължава да вижда красивата страна на света, да се освободи от болката, да елементарни на себе си и на тези, които са я наранили. Ирена не задържа отрицателни усеща. Прощава и не помни. Запазва единствено положителното и пуска всичко останало. Това избавление от обидата, разочарованието и болката крие опасности, изтъквала е хубавицата, само че когато си добре съзнателен, шансът да ги овладееш е по-голям. „ Децата ме лекуват, както и аз самата ”, споделя Ирена. Стреми се към вътрешно равновесие. Радва се дребните неща в всекидневието, построява умеенето да ги вижда и да им обръща внимание. „ Имам обаче още доста работа върху самата себе си ”, споделя Ирена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР