Ирен Кривошиева посрещна сина си Влади Данаилов и снахата Виктория С

...
Ирен Кривошиева посрещна сина си Влади Данаилов и снахата Виктория
С
Коментари Харесай

За радост на мама и татко: Синът на Стефан Данаилов – Влади, пристигна в България с американската си невеста СНИМКА

Ирен Кривошиева посрещна сина си Влади Данаилов и снахата Виктория
С обичайни български ястия и обичани гозби на сина й Влади Данаилов, актрисата Ирен Кривошиева посрещна снаха си Виктория.
Американската булка на сина на Стефан Данаилов, опита разнородни специалитети от българската кухня и обичаната на Влади мусака.
Противно на изказванията, че снаха и свекърва няма да се спогодят, двете се схващат съвършено, написа вестник „ България през днешния ден ”.
„ Много я одобрявам, извънредно деликатна, интелигентна и умна е. Разбираме се доста добре, уповавам се това да продължи ”, споделя Ирен Кривошиева. Която продължава да обира аплодисменти на сцената с новата режисура на Недялко Йорданов—„ Две дами, без да се брои мъжът ”.

Свекърът на Виктория – Стефан Данаилов също от дълго време е засвидетелствал обичта и поддръжката си към младото семейство. Ламбо остави доста завещание на сина си Влади и е спокоен, че момчето няма да остане на улицата, каквото и да му се случи отсега нататък.
Самият Влади Данаилов пък от дълго време е потвърдил, че не го интересуват парите и материалните богатства. Той е отдаден на работата си и на Бог, което видяхме още от присъединяване му във Вип Брадър преди години.
Чакам Владко да ми каже, че ставам дядо “, това показа неотдавна пред Lupa.bg Стефан Данаилов и по този начин удостовери новината, че синът му Владимир и американската му снаха Виктория чакат дете.

 

Самият артист не пожела да влиза в детайлности, тъй като призна, че „ Влади щял да му се сърди, че приказва доста. “
„ Синът ми не желае да се раздуват тези неща, нали знаете, Божа работа, по тази причина не ме питайте в този момент повече “, сподели Ламбо пред Lupa.bg. Но призна, че доста би се радвал да има внуче и то да бъде кръстено на него. Ей, Стефан Данаилов-втори или Стефан Данаилов-младши – виж по какъв начин красиво звучи “, смее се филмовата и театрална звезда.
76-годишният артист е благополучен, че Влади и Виктория идват в София за премиерата на новия му театър „ Актрисата “ в петък, 7 юни в Народния спектакъл. Това е и самобитно завръщане на Ламбо на сцената след 5-годишно неявяване. През това време той преодоля тежко заболяване, а до момента в който се бореше с него загуби брачната половинка си Мария.

Bлaди изнeнaдaл тaтĸo cи c peшeниeтo дa пpиcъcтвa нa пpeмиepaтa. Самият Стефан Данаилов е в основната роля, като си партнира дружно с Аня Пенчева. Актьорът е и постановчик на спектакъла, който се чака с огромен интерес от феновете.
Инфо: Клюки бг

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР