Иранските държавни медии премахнаха в сряда съобщение, че властите затварят

...
Иранските държавни медии премахнаха в сряда съобщение, че властите затварят
Коментари Харесай

Иранските държавни медии премахнаха съобщение за затваряне на въздушното пространство над Техеран след предупреждения за възможен удар срещу Израел

Иранските държавни медии отстраниха в сряда известие, че управляващите затварят въздушното пространство над Техеран след предизвестия от американски и израелски източници че офанзива против Израел е неизбежна.

Иранската новинарска организация Mehr смъкна отчета от формалния си канал на X, в който се споделяше, че Иран затваря въздушното си пространство над столицата, и отхвърли да е разгласил отчета, съгласно Reuters.

Първоначалният отчет цитира думите на иранския министър на защитата, че целият въздушен трафик е спрян над Техеран „ заради военни учения “.

Непубликуваният отчет идва след известията, че Съединени американски щати и техните съдружници считат, че или Иран, или неговите подставени лица възнамеряват да ударят Израел като възмездие за въздушния му удар в Дамаск по-рано този месец.

Ударът умъртви 12 души, в това число военачалник Мохамад Реза Захеди, старша фигура в Ислямската революционна армия на Иран, който ръководеше елитните сили Кудс на групата в Лив...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР