Ирански депутат обяви награда в размер на 3 млн. долара

...
Ирански депутат обяви награда в размер на 3 млн. долара
Коментари Харесай

Ирански депутат предложи огромна парична награда за убийството на Тръмп

Ирански народен представител разгласи премия в размер на 3 млн. $ за този, който убие американския президент Доналд Тръмп, оповестява полуофициалната иранска организация ИСНА.
" От името на хората в провинция Керман ще изплатим 3 млн. $ в брой на всеки, който убие Тръмп ", разгласи Ахмед Хамзех пред депутатите.
Той не е прецизирал дали става въпрос за решение, взето от духовните владетели на  Иран, да заплашат президента на САЩ Доналд Тръмп.
Ахмед Хамзех също по този начин е споделил пред Народното събрание, че Техеран ще бъде предпазен от закани, в случай че разполага с нуклеарно оръжие, като добави, че Иран трябвало да създава ракети с отдалечен обхват, на които да бъдат инсталирани " нетрадиционни " бойни глави.
Западът от дълго време упреква Техеран, че се стреми да създаде нуклеарни оръжия, макар че режимът на аятоласите изрично отхвърлят това, заявявайки, че нуклеарната стратегия на страната имала единствено мирни цели.
Керман е родният град на ген. Касем Сюлеймани, който беше пълководец на специфичните елементи " Ал Кудс " към Иранската революционна армия, и който беше погубен при ракетна офанзива на безпилотен аероплан на САЩ на 3 януари в Ирак.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР