Иран за първи път призна, че е имало експлозия в

...
Иран за първи път призна, че е имало експлозия в
Коментари Харесай

Иран призна за експлозия в космическия му център

Иран за първи път призна, че е имало детонация в галактическия му център "Имам Хомейни ", която съгласно ирански чиновник е била породена от техническа нередовност, съобщи Асошиейтед прес.

Правителственият представител Али Рабией съобщи по държавната телевизия, че при гърмежа не е имало жертви и не са открити признаци за бойкот.

Сателитни фотоси демонстрираха експлоадиране на ракета на площадка за изстрелване в галактическия център в четвъртък.

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласява в петък в Туитър фотография на обекта, евентуално снимана от американски шпионски спътник. Той написа, че Съединени американски щати нямат нищо общо с гърмежа.

Иран е подготвен да направи "по-категорична стъпка " за ограничение на уговорките си по подписаната със международните сили нуклеарна договорка от 2015 година, в случай че европейските страни не подхващат дейности за избавяне на съглашението, сподели през днешния ден представителят на външното министрество в Техеран, представен от Ройтерс.

"Иран е подготвен да ограничи уговорките си, в случай че европейските страни по контракта не показват задоволителна решителност. Третата стъпка беше премислена и ще бъде по-категорична от първата и втората за основаване на баланс сред правата на Иран и уговорките към Съвместния изчерпателен проект за деяние ", съобщи държавната осведомителна организация ИРНА, като цитира представителя на външното ведомство Абас Мусави.

Говорителят на държавното управление в Техеран Али Рабией акцентира крайния период до петък, който Иран беше дал Европа да му предложи метод да продава суровия си нефт на международния пазар, показва Асошиейтед прес. Това стана невероятно с възобновяване на суровите наказания на Съединени американски щати, откакто президентът Доналд Тръмп отдръпна страната си от контракта.

На конференция през днешния ден Рабией сподели, че иранската тактика е "решимост в подмяна на решителност ".

"Иранският нефт би трябвало да може да се купува, а парите от него да могат да се връщат в Иран ", сподели Рабией. "Това е дневният ред на нашите договаряния ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР