Иран ще се изправи пред тежки последствия, ако заплаши американци,

...
Иран ще се изправи пред тежки последствия, ако заплаши американци,
Коментари Харесай

Вашингтон предупреди Иран с тежки последствия, ако заплаши американци

Иран ще се изправи пред " тежки последици ", в случай че заплаши американци, сподели съветникът по националната сигурност на Съединени американски щати Джейк Съливан.

По-рано в сряда Съединени американски щати упрекнаха задочно член на Корпуса на гвардейците на ислямската гражданска война (IRGC) в подготовката на опит за ликвидиране на Джон Болтън, който бе асистент на президента по националната сигурност в администрацията на Доналд Тръмп.

„ Казахме го преди и ще го кажем още веднъж: администрацията на Джо Байдън няма да пропусне да отбрани всички американски жители от закани от принуждение и тероризъм. Ако Иран нападне някой от нашите жители, в това число тези, които не престават да служат на Съединените щати или са служили по-рано, страната ще се сблъска с тежки последици “, сподели Съливан в изказване, оповестено на уеб страницата на Белия дом и представено от медиите.

Съединените щати ще продължат да подхващат всички нужни ограничения за отбрана на жителите, добави помощникът на американския водач. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР