Иран приветства успеха на атаката си срещу Израел - тъй

...
Иран приветства успеха на атаката си срещу Израел - тъй
Коментари Харесай

Непокорната демонстрация на сила от страна на Иран на фона на опасенията от Втората световна война като смразяващ знак „долу със САЩ“, видян на военния парад

Иран приветства триумфа на офанзивата си против Израел - защото страната остава въвлечена в спор с Хамас в Газа - на техния годишен боен церемониал.

Парадът идва след уикенд на жестоки офанзиви с дронове и ракети, които считат за " сполучливи ", като военните водачи се събират в сряда. С възходящите страхове от Втората международна война една изключително тревожна сцена се разигра на годишното шоу за военна мощ и геройство, когато беше показан вцепеняващ знак, който споделяше просто „ долу Съединени американски щати “.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Картата демонстрира празен Близък изток въздушно пространство, защото полетите бяха анулирани или пренасочени след офанзивата на Иран против Израел

Напрежението сред Иран и Запада беше мощно изразено през последните няколко години, само че ударът на Израел против иранското посолство в Дамаск провокира яд и реакция от Иран. Ударът изравни пететажната консулска пристройка на иранското посолство и умъртви седем Революционни гвардейци, двама от които генерали.

В речта си иранският прези...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР