Иран планира атаки срещу Израел. Агресията на Иран срещу нас

...
Иран планира атаки срещу Израел. Агресията на Иран срещу нас
Коментари Харесай

Нетаняху: Иран планира атаки срещу Израел

Иран възнамерява офанзиви против Израел. Агресията на Иран против нас продължава. За това предизвести израелският министър председател Бенямин Нетаняху, представен от локални медии.

Израел подхваща всички нужни дейности, с цел да предотврати злонамерена интервенция на Иран в района, увери той. Това включва старания по попречване на прехвърлянето на смъртоносни оръжия от Иран в Сирия, по въздух или по суша. Ние също по този начин ще предприемем дейности за попречване на напъните на Иран да трансформира Ирак и Йемен в бази за изстрелване на ракети и ракети по Израел, добави той.
 Иран предизвести Израел, Съединени американски щати и Саудитска Арабия с заличаване
Иран предизвести Израел, Съединени американски щати и Саудитска Арабия с заличаване

Да внимават и да не пресичат червени линии

Иран ще унищожи Съединени американски щати, Израел и Саудитска Арабия , в случай че преминат алените линии на Техеран, съобщи по-рано в телевизионна тирада ръководителят на елитната революционна армия Хосеин Салами.

" Показахме въздържаност... проявихме самообладание към враждебните ходове на Америка, ционисткия режим (Израел) и Саудитска Арабия против Ислямска република Иран... само че ние ще ги унищожим, в случай че те пресекат алените ни линии ", изясни той.

Хиляди последователи на иранското държавно управление се събраха в Техеран , обвинявайки Съединени американски щати и Израел в подбудителство на най-жестоки антиправителствени митинги в Ислямската република.

Иран не приканва за унищожаване на еврейския народ , само че има вяра, че хората от всички религии би трябвало да вземат решение бъдещето на Израел , съобщи преди седмици висшият водач на Иран аятолах Али Хаменей.
 Хаменей: Премахване на Израел не значи унищожаване на еврейския народ
Хаменей: Премахване на Израел не значи унищожаване на еврейския народ

" Означава мюсюлмани, християни или евреи да изберат личното държавно управление "

След ислямската гражданска война през 1979 година Иран отхвърля да признае Израел и поддържа войнстващи палестински групировки . Израел от дълго време упреква Иран, че се стреми да го унищожи, и смята Техеран за собствен главен зложелател в Близкия изток.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР