Ираклис завърши на 10-то място в гръцката Супер лига миналият

...
Ираклис завърши на 10-то място в гръцката Супер лига миналият
Коментари Харесай

Третият по сила тим в Солун среща Академик за ФИБА Къп

Ираклис приключи на 10-то място в гръцката Супер лига предишният сезон. Отборът имаше 7 победи и 15 загуби при точково съответствие 1617:1785.

Отборът на Ираклис стартира тренировки на 17 август, като в началото на играчите беше изработен тест за ковид. Ден по-късно баскетболистите бяха разполагаем на треньора Танасис Скуртопулос и неговите сътрудници. В заниманията на " синьо-белите " се включват единствено гръцките играчи.

Днес в Солун се чака последната трансферна облага на тима, Гайос Скордилис, с цел да се включи в подготовката.

Цикълът на идването на задгранични играчи се открива в събота (21/08) с Майкъл Финке, който се чака да кацне на летището нв Атина в 17:25. Един ден по-късно (22/08, 19:20) би трябвало да дойде и Елстън Търнър-младши.

Ръководителите на тима са в контакт с останалата част от американците, с цел да възнамеряват идването им в Солун.

Новите попълнения на Ираклис: Гайос Скордилис (център, 208 см, идва от Перистери), Майкъл Финке (тежко крило, 208 см, идва от Лейден Холандия), Елстън Търнър-младши (пойнт гард, 196 см, идва от ПАОК).

Програмата на Ираклис преди мачовете с Академик: 1 септември: Макаби (Тел Авив) в Мецово (град), в случай че израелското държавно управление разреши на играчите да пътуват до Гърция, заради рестриктивните мерки за Covid-19, 06 септември: Прометей Патра в Янина, 10 септември: MZT Скопие в " Иванофио " (залата на Ираклис).
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР