iPhone модел с гигантски 6.5-инчов OLED екран може да се

...
iPhone модел с гигантски 6.5-инчов OLED екран може да се
Коментари Харесай

6.5-инчовият iPhone с OLED дисплей може да дебютира тази година

iPhone модел с великански 6.5-инчов OLED екран може да се появи още преди края на 2018 година Въпреки, че LG Display не сътвори нито един OLED панел за Apple през предходната година, обстановката може да се промени напълно скоро, в случай че се има вяра на нова информация от Южна Корея.

Изглежда, че подразделението на LG е покрай сключването на договорка с американския колос и ще стартира производството на такива екрани през втората половина на 2018 година Информацията е неофициална, несъмнено, само че пък е вторият път, когато чуваме нещо сходно, тъй че явно нещата се движат в тази посока.

Изглежда, че LG Display ще създаде към 15-16 милиона екрана, което не е толкоз доста. Ако това е правилно, значи още веднъж Samsung Display ще достави множеството OLED екрани за iPhone, защото Apple нормално продава над 200 милиона апарата на година.

Интересно обаче е, че размерът на екраните на LG Display ще бъде 6.5 инча, което значи, че един iPhone модел ще навлезе устойчиво в нишата с най-големите вероятни екрани за телефон. На Samsung Display ще се разчита за 5.8-инчовите панели.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР