Investor Media Group прави поредната крачка към обогатяване на портфолиото

...
Investor Media Group прави поредната крачка към обогатяване на портфолиото
Коментари Харесай

Investor Media Group засилва сътрудничеството си с Bloomberg L.P. - издава сп. Bloomberg Businessweek в България

Investor Media Group прави следващата крачка към обогатяване на портфолиото си от медии и разширение на мултиканалната си тактика и от 15 април стартира да издава ново списание, без аналог у нас. Bloomberg Business w eek е новото бизнес списание на българския медиен пазар.

В него ще откриете задълбочено и професионално журналистическо наличие, квалифицирано от необятен кръг външни български специалисти и създатели, както и разбори и мнения за икономическия, финансовия и геополитическия живот от най-известните български стопански публицисти и анализатори. Редакторският екип на Bloomberg Businessweek в България ще предлага на читателите и специфични изявленията с водачите на предприемаческата екосистема и с най-големите бизнес имена освен в страната, само че и в света.

Списанието е измежду най-известните и реномирани бизнес издания в Съединени американски щати и Европа и има 91-годишна история. Стартът му в България е резултат от дългогодишно сполучливо партньорство сред международната медийна компания Bloomberg L.P. и Investor Media Group . С придобиването на лиценза за издаване на Bloomberg Businessweek , Investor Media Group ускорява още повече съдействието си със международната медийна компания и продължава задачата си да предлага на българската бизнес публика разнородни и мултиплатформени формати, посредством които да доближи до потребната и значимата за тях информация.

„ Стартът на списание Bloomberg Businessweek е стъпка, която планираме още от началото на Bloomberg TV Bulgaria. Сега, когато Bloomberg TV Bulgaria към този момент е най-утвърдената телевизия за бизнес общността в България, а уебсайтът й бележи непрекъснат растеж, ускоряваме наличието на марката още повечe – към този момент и в печатен вид, тъй като стойностните печатни медии постоянно ще имат непокътнато място на пазара у нас. Нашата задача в Investor Media Group е да предлагаме първокласен и професионално квалифициран медиен артикул във всяка форма и за всяка среда, без значение дали телевизионна, радио, цифрова или печатна.

Много се веселя, че стартът на новото списание съответствува и с два други доста значими мотива за Investor Media Group – началото на основния ни стратегически цифров план – стрийминг платформата за събития Investor Media PRO, и 20-ия празник на икономическият ни уеб страница Investor.bg “, разяснява Виктория Миткова, изпълнителен шеф на Investor Media Group .

На страниците на бизнес списанието Bloomberg Businessweek българската бизнес публика ще има опция да прочете някои от най-важните и извънредни материали от американското издание на Bloomberg Businessweek, както и да открие всичко забавно към пазарите, геополитиката и международния бизнес, разпределено в четири съществени секции – „ Бизнес “, „ Икономика “, „ Стратегии “ и „ Живот “.

За основен редактор на списанието е определен един от най-утвърдените и уважавани стопански публицисти в България – водещият на предаването „ Светът е бизнес “ по Bloomberg TV Bulgaria Ивайло Лаков.

Bloomberg Businessweek ще се издава един път месечно – всеки трети четвъртък в месеца, и ще се популяризира както в комерсиалната мрежа, по този начин и гратис до всички дипломатически задачи и търговски представителства в България, в някои от водещите хотели и на борда на самолетите на националния авиопревозвач Bulgaria Air.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР