Инвестицията в криптовалути привлича все повече ентусиасти с всеки изминал

...
Инвестицията в криптовалути привлича все повече ентусиасти с всеки изминал
Коментари Харесай

Ще се повиши ли цената на криптовалутите и какви са алтернативните методи за допълнителни приходи

Инвестицията в криптовалути притегля от ден на ден запалянковци с всеки минал ден и новините и прогнозите към цената на цифровите монети стават от ден на ден и по-разнородни. След спада в цената на токените през последните месеци, доста от анализаторите предвиждат, че ни чака внезапно повишаване в идващите седмици, до момента в който други считат, че кривата ще продължи да се движи в низходяща посока, поради все множеството рестрикции, които нападат пазара.

Известният вложител Тон Вайс уточни две условия, при които първата криптовалута (Биткойн) ще актуализира историческия си най-много.

Според анализатора, изискванията при които биткойн ще се върне към дейната фаза на пазара и ще се насочи към актуализиране на своя ATH (All Time High - най-високата достигана цена) е да преодолее две значими равнища на опозиция: при 46,500$ и 52 000$. При пробив на последната стойност, на пазара ще настъпят мощни възходящи придвижвания, счита крипто търговецът. Ако Биткойн прескочи прага от 52 000$, то той мъчно ще се срине още веднъж, счита Вайс.

Днес криптовалутата се търгува сред 42 000$ и 43 000$ и има капитализация от 830 милиарда $. Биткойн продължава да се възвръща, откакто курсът му падна до 32 900$ през януари за първи път от юли 2021 година.

Други анализатори предвиждат, че първата криптовалута и останалата част от пазара на цифрови активи могат да се потопят в нова вълна на спад. Това ще се случи, в случай че курсът на Биткойн на дневна графика се консолидира под 41 000$. Това е и покрай моментната стойност.

Докато вложителите чакат цената да се увеличи, постоянно има и различни способи да печелим от към този момент наличните ни токени. Като допълнение към добива и търговията, има разнообразни други способи за генериране на доходи от цифровите активи.

Например, цифровите активи могат да бъдат трансферирани на трети страни, в подмяна на %. Този развой се назовава lending. Можем да прехвърляме цифрови активи на криптоборси, с цел да осигурим ликвидност, или на други крипто вложители. Преведените средства са блокирани в смарт контракта.

При множеството криптоборси има два типа крипто депозити:
Безсрочен контракт. Има невисок лихвен %, само че средствата от него могат да бъдат изтеглени или добавени по всяко време;Фиксиран контракт. Обикновено се задава за избран интервал от време (1, 3, 6 месеца и т.н.). Тогава има по-висок лихвен % според от периода. Вложените активи обаче не могат да бъдат изтеглени до приключването му.
Много известни са и другите почитател токени. Те нормално се раздават в разнообразни игри, когато доближаваме избран напредък или от спортни организации. Например, доста футболни тимове издават свои лични токени, които дават на почитателите достъп до неповторимо наличие. Такива оферират Милан, ПСЖ, Ювентус, Барселона, Манчестър Юнайтед. Компанията за смесени бойни изкуства – UFC, също има своя цифрова монета.

Обикновено цената на тези почитател валути се усилва доста на фона на позитивните събития, протичащи се в спортните организации. Например през август 2021 година цената на криптовалутата PSG се усили със 160% за няколко дни, когато стана ясно за прехвърлянето на Лионел Меси в клуба. В същия миг токенът на Барселона поевтина фрапантно, заради същата причина.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР