Инвестиционното търсене на злато се е увеличило значително досега тази

...
Инвестиционното търсене на злато се е увеличило значително досега тази
Коментари Харесай

Защо инвестирането в злато се е увеличило тази година

Инвестиционното търсене на злато се е нараснало доста до момента тази година. Това е добра вест за цената на златото. В последна сметка златото е обвързано от закона за търсенето и предлагането. Така че с повишаването на търсенето пораства и цената на благородния метал. Златото, без значение дали е вложено като IRA, златни кюлчета или монети или даже като акции или ETF, постоянно е имало известна изгода за вложителите.

Но за какво вложителите натрупват злато в този момент и има ли възможност наклонността да продължи? Това е, което ще разгледаме по-долу.

Започнете, като прегледате вариантите си за вложение в злато в този момент.

Защо търсенето на злато нараства през тази година

Всеки път, когато капиталовото търсене на даден актив се увеличи, ще има най-малко няколко аргументи за подема. Златото не е по-различно. Някои от най-големите аргументи за покачването на цената на златото са посочени по-долу.

Златото успокоява страховете от инфлация

Инфлацията беше висока през цялата година. Няма подозрение, че това оказва помощ на възходящото търсене на злато, защото златото е типичен хедж против инфлация. Този източник на търсене евентуално също ще продължи.

Федералният запас се бори с инфлацията, като покачва лихвените проценти релативно поредно през цялата година. И е допустимо, в случай че не и евентуално, те да се покачат, откакто Федералният запас се срещне още веднъж на 31 октомври.

Сравнете вариантите си за вложение в злато тук през днешния ден.

Златото е безвредно вместилище на стойност по време на геополитическа неустановеност

Геополитическата неустановеност е сходна на пазарната неустановеност. Когато геополитическите времена са загрижени, вложителите са склонни да гледат към златото и други сигурни убежища, с цел да преживеят бурята. Терминът неустановеност надали разказва положението на геополитическата сцена сега.

Конфликтът сред Украйна и Русия е надалеч от постигане на позволение и нов спор в Близкия изток прави заглавия всеки ден. Имайки поради тези проблеми, не е изненадващо да виждаме от ден на ден и повече вложители, които търсят сигурността на златото.

Стюарт Боксенбаум, президент и създател на Statewide Financial Group в Юпитер, Флорида, неотдавна сподели пред CBS News, че имайки поради „ несигурните времена, в които се намираме в този момент, сред войната в Близкия изток и несигурната стопанска система тук, Съединените щати и по света, в този момент има повече смисъл повече от всеки път да се играе на несъмнено. "

Златото предлага диверсификационна стойност

Без значение какъв брой огромен може да е апетитът ви за риск, постоянно е добра концепция да хеджирате залозите си в капиталовия си портфейл. Точно тук идва диверсификацията. 

Златото е вълнуващ инструмент за диверсификация. Стоката нормално има негативна корелация с фондовия пазар, което значи, че когато акциите падат, златото постоянно пораства. За разлика от доста други сигурни убежища, златото може да бъде и мощен ресурс от стойност - облекчавайки терзанията, свързани с инфлацията, които бихте срещнали с активи като облигации.

Тъй като геополитическата и икономическата неустановеност продължава да нараства, вложителите евентуално ще продължат да търсят благоприятни условия за диверсификация като злато и сходни активи.

Златото може да бъде данъчно облекчено

Някои вложения в злато идват и с данъчни облекчения. Всичко зависи от това по какъв начин инвестирате в стоката. Можете да инвестирате в злато като игра за пенсиониране със златна IRA. Когато го извършите, вие се ползвате от същите данъчни преимущества върху вложенията си в злато, както при обичайните капиталови сметки. Например:

Традиционен златен IRA: Когато решите да отидете по обичайния златен IRA път, вие вършиме вноски на база преди облагане с налози. Roth gold IRA: Когато решите да инвестирате в Roth gold IRA, вашите пари порастват на необлагаема база.

Намерете по какъв начин да добавите злато с данъчни облекчения към портфолиото си в този момент.

Изводът

Повече хора стартират да влагат в злато и то по няколко положителни аргументи. Тъй като геополитическите, икономическите и пазарните условия не престават да държат вложителите на ръба на столовете им, търсенето на злато евентуално ще продължи да се повишава, като цените ще го последват. Добавете злато към портфолиото си, с цел да се възползвате от всевъзможни бъдещи облаги в цената на благородния метал.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР