Инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп получи награда за най-успешна инвестиция

...
Инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп получи награда за най-успешна инвестиция
Коментари Харесай

Нарадиха Галакси Инвестмънт Груп за инвестицията в InterContinental София

Инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп получи премия за най-успешна инвестиция в хотелския бизнес. Призът бе връчен поради инвестицията в пет-звездния InterContinental в София. Наградите бяха проведени от Националния ръб по туризъм.

„ Стъпването на бранд от толкоз висок клас в България ще спомогне за построяването на позитивния облик на страната като първокласна туристическа дестинация, поставяйки я на картата на интернационалните бизнес и туристически пътувания “, разяснява шефът на Галакси Инвестмънт Груп Константин Бояджиев по време на награждаването. Призът му бе връчен от изпълнителния шеф на Българската организация за вложения Стамен Янев.

Припомняме, че InterContinental Sofia е благосъстоятелност на Галакси Инвестмънт Груп през Интерхотел Гранд – Хотел София АД, като хотелът се ръководи от InterContinental Мениджмънт България ЕООД. Стратегическо партньорството като това сред Галакси Инвестмънт Груп и InterContinental Hotels Group (IHG) дава опция за хотелския бизнес у нас да се издигне на качествено ново интернационално равнище.

Националният ръб по туризъм раздаде награди в общо 15 категории в границите на конференцията "Дигитална промяна в туризма ". Наградата е имитация на монета на одринския държател Аматок, открита край Казанлък с генезис от долината на тракийските царе (389-356 година прочие н. е. с прекъсвания), на която в горния край е изобразена роза. Монетата е предоставена от персоналната сбирка на Ставри Топалов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР