Инвеститорите все повече проучват пазара на меме криптовалути. Pepe и

...
Инвеститорите все повече проучват пазара на меме криптовалути. Pepe и
Коментари Харесай

Изпуснали сте Pepe и Turbo? Spongebob може да бъде следващата добра инвестиция

Инвеститорите от ден на ден изследват пазара на меме криптовалути. Pepe и Turbo реализираха сериозен триумф, до момента в който $SPONGE занапред ще развива капацитета си през 2023 година

През последните няколко месеца следим забавен процес на събитията в крипто света. Все повече вложители насочват вниманието си към меме криптовалути. Тази наклонност се породи с помощта на сполучливите планове като Dogecoin и Shiba Inu.

Впоследствие, монети като Pepe, Wojak и Turbo превзеха света на меметата през 2023 година Всяка една от тези криптовалути предложи съществени облаги на своите притежателите.

Мнозина от играчите на пазара не престават да дълбаят в търсене на идващия план, който ще “изригне ”.

В случай, че сте изпуснали скоковете на Pepe и Turbo, към момента имате късмет да изградите солидно портфолио. Стотици нови планове навлизат ежедневно по крипто тържищата. Един от тях е Spongebob, който ще се опита да повтори триумфа на предшествениците си и да направи притежателите на $SPONGE по-богати.

Анализ на PEPE монетата за последните няколко дни

$PEPE се трансформира в една от най-хубавите вложения на крипто пазара през 2023 година Меме монетата можеше да бъде закупена на борсата при цена от $0.000000055142. В съпоставяне с настоящата стойност от $0.00000277, това съставлява скок от над 5,000%.

През последните няколко дни следим сериозен интерес към криптовалутата .

Цената на актива се е покачила с 915% единствено в границите на 7 дни. Пазарната капитализация на $PEPE доближи умопомрачаващите $1.5 милиарда.

В рамките на последните 24 часа $PEPE се любува на следващия си мощен интервал на пазара. Монетата може да се похвали с размер на търгуване от порядъка на $1.4 милиарда. Това спомогна и за скока от 120% в цената на актива.

Ще успее ли $SPONGE да повтори триумфа на $PEPE и да направи скок от 6,000%?

$SPONGE навлезе на децентрализираната борса на Uniswap на 4 май 2023 година Криптовалутата реализира сериозен триумф единствено в границите на няколко часа. Инвеститорите заваляха отляво и отдясно и минаха границата от $1 милион в размер на търговия.



Това безспорно е причина за светлото бъдеще на плана. Въпреки всичко, първите няколко дни на пазара ще бъдат от основно значение за разгръщането на капацитета.

Меме монетата би трябвало да устои на разтърсванията на борсата и да потвърди своята действителна стойност.

Мнозина вложители тръпнат в очакване да схванат дали $SPONGE може да повтори триумфа на $PEPE. Единствено времето ще даде прецизен отговор на този въпрос, само че все още възможностите за осъществяване на задачата са действителни.

При навлизането си на борсата, цената на $SPONGE беше $0.00005844. Около 24 часа по-късно към този момент следим сериозен растеж в цената на актива. Към 14:00 UTC на идващия ден $SPONGE може да бъде закупен против $0.0003578.
Това съставлява скок от 500% единствено в границите на един ден на борсата.

Какво съставлява $SPONGE?

$SPONGE е главният токен в крипто плана на Spongebob. Това е меме монета, която има за цел да събере почитателите на анимационното филмче на едно място. По този метод екипът се надява да построи солидна общественост от хора с един блян.

Проектът дава опция на своите консуматори да стейкват монетата на платформата. Така те ще могат да печелят спомагателни средства на дневна база. В допълнение, притежателите на токена доближиха 1,000 души единствено в границите на няколко часа на пазара.
За повече елементи по отношение на плана, можете да посетите формалните им групи в Discord или Telegram . Екипът разисква най-актуалните тематики около $SPONGE на своя Twitter акаунт. В обществените мрежи ще откриете всичко належащо, обвързвано с развиването на меме монетата.

Как да влагаме в $SPONGE?

Пазарната капитализация на плана е над $10,000,000, до момента в който размерът на търгуване за 24 часа доближи $16,105,807.70. Общият брой токени пуснати в циркулация е 40,400,000,000. Изграден напълно върху ETH мрежата, планът разполага с нужната отбрана и сигурност.

Желаещите да се включат към плана на Spongebob могат да го сторят на децентрализираната борса на Uniswap. В момента $SPONGE е разполагаем за пазаруване и пласиране чрез WETH. Това значи, че би трябвало да захраните портфейла си авансово с WETH, с цел да можете да отворите позиция.

Заключение

Като цяло, триумфът на Dogecoin и Shiba Inu породи неизстов интерес измежду вложителите към меме монетите. Въпреки неналичието на действителна стойност, мнозина трейдъри съумяха да създадат положения посредством инвестиция в тези активи.

През последните няколко месеца следим още образци за сполучливи меме планове.

Сред тях се отличават монетите на Wojak, Pepe и Turbo. Най-големите късметлии са могли да приберат облаги от над 5,000% в границите на няколко дни.

Според някои експерти, $SPONGE може да се трансформира в идната изригнала криптовалута на пазара. Макар да се намира още в първите дни на своето развиване, токенът направи положително усещане на крипто света.

Скокът от над 500% единствено в границите на първите 24 часа е следващото доказателство за огромния капацитет на плана.

В последна сметка, $SPONGE навлиза на пазара в един прелестен миг. Инвеститорите се интересуват от сходни планове и желаят да акумулират средства за идващия взрив на Биткойн. С наближаващия халвинг на Биткойн е много евентуално ползата към сходни планове да спадне.

Именно поради това считаме, че в този момент е последният ви късмет да се възползвате от създалата се обстановка. По този метод ще можете да изградите устойчиво портфолио, което след това да разгърнете по отношение на инерцията на пазара. Все отново, единствено времето ще покаже дали $SPONGE ще се трансформира в една от най-хубавите вложения за 2023 година


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР