Инвестирате ли средствата си с добра доходност по време на

...
Инвестирате ли средствата си с добра доходност по време на
Коментари Харесай

Блиц промоция на iuvo & Access Finance: Подходяща алтернатива да спечелите от свободните си средства с висока доходност

Инвестирате ли средствата си с добра рентабилност по време на инфлация? Платформите за вложения в P2P заеми са привлекателна опция както за начинаещи, по този начин и за напреднали вложители. Последните няколко години се оказаха в действителност предизвикателни за тези, които търсят различни способи да осъществят рентабилност от свободните си средства. След 2 години пандемия и в изискванията на растяща инфлация и геополитическа рецесия с огромни филантропични и стопански последици, съвсем няма човек, който да не обръща огромно внимание на метода, по който ръководи средствата си. А това значи и да търси положителни благоприятни условия да усили активите си. Във времена, в които пасивната рентабилност от обичайни финансови принадлежности като банковите депозити става все по-неатрактивна, P2P пазарът предлага гъвкави артикули с висока рентабилност, с които притегля от ден на ден консуматори към тази форма на различна инвестиция.

За годините от своето основаване * се потвърди като благонадежден сътрудник на инвестиращите в P2P с разнообразно портфолио от кредитни оригинатори** и предлаганите от тях вземания по заеми със междинна годишна рентабилност от 9.2%***.

Предимствата на P2P финансирането са забележими:
висока доходност; отлична опция за диверсификация на капиталовото ти портфолио; гъвкаво потребление на средствата; изцяло онлайн интерактивна платформа за ръководство - бързо, елементарно и комфортно.
Екипите на платформата и кредитните оригинатори непрекъснато създават и спомагателни бонуси и разнородни промоции, с които да прибавят стойност към получаваните лихви. Такава блиц промоция с един от най-търсените и желани оригинатори в - Access Finance, притегля вниманието на от ден на ден от потребителите. След големия триумф на последната им взаимна акция, Access Finance още веднъж оферират на най-бързите консуматори доста по-атрактивни условия. Само до 8 юли 2022 година, всеки може да избере сред двете оферти на кредитния оригинатор:
9% рента с 6-месечни заеми (с 1.5% над общоприетоо предлаганото от оригинатора); 9.5% рента с 12-месечни заеми (с 1.5% над общоприетоо предлаганото от оригинатора).
Вземанията по заеми, които Access Finance разгласява за продажба в платформата на *, са от клас " А " и са с buyback на главница и рента. Buyback се предоставия от кредитния оригинатор. В случай, че кредитополучател забави цялостното погасяване на вноска с 30 дни, Access Finance възвръща вложената сума и лихвата по отношение на погасителния проект.

Access Finance и iuvo са част от Management Financial Group (MFG). MFG има компании в структурата си с над 17 години история в областта на небанковото кредитиране, над 20 финансови компании на 7 пазара в Европа. Всички кредитни оригинатори, част от MFG, които обичайно са измежду най-търсените от потребителите на *, имат и спомагателна групова гаранция.

Открий най-хубавите решения за теб и твоите пари на и постигни заложените си финансови цели с лекост.
 Снимка 579755
_________________________________________

* Платформата не е капиталов медиатор и активността ѝ не е контролирана от законодателството, касаещо капиталовите медиатори. Iuvo не е банка и средствата, преведени към профила на потребителя в платформата, не са депозити и не са обезпечени от закона.

** Небанкови финансови институции, предлагащи цесия на вземания по отпуснати от тях заеми.

*** Крайната рентабилност се дефинира от решенията на потребителя и не е закрепена.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР