Инцидентът с тежко ранената от бомбичка полицайка по време на

...
Инцидентът с тежко ранената от бомбичка полицайка по време на
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки изригна срещу футболните вандали, обяви им война заради ранената полицайка

Инцидентът с тежко ранената от бомбичка полицайка по време на безконечното дерби сред ЦСКА и Левски провокира вълна от гневни реакции в обществените мрежи. Един от най-крайните беше евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки, който безусловно разгласи война на футболните вандали.

Ето какво написа евродепутатът:

„ Това е позор. И срам. Сигурен съм, че мекопи*ите комплексари, направили това, са горди от себе си, доколкото са способни да формулират сходна страст.

Това животинско държание от години гони същинските ентусиасти от стадионите, гони естествените хора, гони бащите, които желаят да заведат синовете си на същински мач.

Истинският левскар не хвърля бомба по жена. Да не приказваме, че бомбите въобще нямат място на стадиона. Да отидеш на мач с цел да гледаш обичания тим и да се върнеш починал. Заради някой дебил, на който му се мятат бомбички.

Имам доста другари ентусиасти, свестни момчета, и от двата бранша. От годините, когато не пропускахме мач на Левски и пеехме до разкъсване на гласните струни. Знаехме съставите наизуст, с запасите. Днес, когато погледна в празните, остъклени очи на някой петнадесет годишен безсловесен "фен ", виждам единствено пустош и пропиляно бъдеще.

Не, бомбаджии-негодници, не е подвиг да осакатиш и да ослепиш жена. Позор е. Не знаете смисъла на тази думи. Защото, вие с бомбите, не сте почитатели, а сте оскотели примати, които заслужават единствено изправителен труд.

Отдавна футболът в Отечеството загуби харизмата си. А футболът е велика игра, която построява в младите българи скъпи качества и умения. Дилърите откраднаха бранша от децата. Стадионът към този момент не е място за деца. И те няма да гледат своите Гунди и Котков.

Останаха срама и позора от побойте сред дилъри в бранша, от купените и подредени мачове и подправените "агитки " от наркоразпространители и жалки наркопотребители. Отдавна същинските ентусиасти не вървят по стадионите, с цел да не гледат тази скотщина и дивотия.

Какви агитки, какви почитатели, бомбаджийте и дилърите са безпросветни скотове, които даже не могат да изброят имената на куцата африканска "селекция " на терена.

Идва време да се изрине боклука от стадионите, да се върнат същинските ентусиасти и да се постави ред у дома “.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР