Инцидент в оръжейния завод Арсенал отне живота на един работник,

...
Инцидент в оръжейния завод Арсенал отне живота на един работник,
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 14 март

Инцидент в оръжейния цех " Арсенал " лиши живота на един служащ, а различен е в тежко положение, Англия гони 23 съветски дипломати, а светът загуби именития Стивън Хокинг.
Тези и още акценти публицистичният екип на събра за Вас във вечерния информативен бюлетин, отдаден на най-важното от днешния 14 март, сряда.
ИНЦИДЕНТ В ЗАВОД " АРСЕНАЛ " ОТНЕ ЖИВОТА НА ЕДИН ЧОВЕК И ПРАТИ ДРУГ В БОЛНИЦА
Един човек е умрял и един е обгорял при случай в помещение на завод 130 на цех 3 на „ Арсенал” в Казанлък. По-късно вътрешният министър Валентин Радев съобщи, че запалена бъркалка е повода за случая. Директорът на предприятието Николай Ибушев пък посочи, че има нарушение на инструкциите за сигурност при работа.
ПОЧИНА СТИВЪН ХОКИНГ
Един от най-брилянтните учени на нашето време - астрофизикът Стивън Хокинг, умря на 76-годишна възраст в дома си.
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ГОНИ 23 РУСКИ ДИПЛОМАТИ, БИВШ РУСКИ АГЕНТ ЗНАЕЛ ЗА ПОКУШЕНИЕТО СРЕЩУ СКРИПАЛ
Англия гони 23 дипломати в отговор на покушението над някогашния шпионин Сергей Скрипал и щерка му Юлия. Това съобщи министър-председателят на Англия Тереза Мей.
ЗАХАРИЕВА ОТВЪРНА - НА ЕРДОГАН ЗА КЪРДЖАЛИ, НА КИРИЛ ЗА 3 МАРТ И АЗБУКАТА
Министърът на външните работи Екатерина Захариева разяснява изявленията на турския президент Реджеп Ердоган за Кърджали и думите на съветския патриарх Кирил за огорчението му във връзка реториката на български политици към Националния празник 3 март.
ПРЕЗИДЕНТЪТ СЕЗИРА Конституционен съд ЗАРАДИ РАЗПОРЕДБА ОТ ЗАКОНА ЗА РАДИОТО И ТЕЛЕВИЗИЯТА
Президентът Румен Радев сезира Конституционния съд с искане за определяне на противоконституционност на член 24, алинея 2 от Закона за радиото и малкия екран, оповестиха от прессекретариата на президента.
ПЕТКОВА СЧИТА ЦЕНАТА ЗА ВЛИЗАНЕ НА ДЪРЖАВАТА В ЧЕЗ КАТО " ПОСЛЕДНАТА ТЕМА ЗА РАЗИСКВАНЕ "
Няма по какъв начин държавното управление да даде отговор за договорката за ЧЕЗ, тъй като тя е извършена по чешкото законодателство, с конкурс, стартиран от чешката компания. Това съобщи енергийният министър Теменужка Петкова като неприсъствен отговор на вчерашното искане за отговори от страна на държавното управление, което насочи президентът Румен Радев.
Европейски Съюз ПОДГОТВЯ ВТОРИ ТРАНШ ОТ 3 МЛРД. ЕВРО ЗА ТУРЦИЯ ЗА БЕЖАНЦИТЕ
Европейски Съюз стартира подготовката за разпределяне на втори транш в размер на 3 милиарда $ на Турция поради бежанците в сходство с спорната съгласно някои среди договорка от 2016 година за ограничение на бежанския напор към Стария континент.
ВСЕ ПАК РУСИЯ ЩЕ ПОДДЪРЖА СТАРИТЕ НИ МиГ-29
Българското военно министерство (МО) приготвя подписването на рамково съглашение с Руската самолетостроителна корпорация " МиГ " (РСК МиГ) за поддръжка на старите ни изтребители МиГ-29. Стойността на съглашението е 82 млн. лева
ОЧАКВАНО: МЕРКЕЛ ЗАСТАНА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НАЧЕЛО НА ГЕРМАНИЯ
Германският канцлер Ангела Меркел беше определена от Бундестага да води за четвърти мандат да управлява държавното управление в най-мощната стопанска система на Европа.
ЧЕТВЪРТИЯТ МАНДАТ НА МЕРКЕЛ ТРЪГВА С МОЩЕН ЕНЕРГИЕН УДАР СРЕЩУ РУСИЯ
Германия има намерение да направи внезапна смяна що се отнася до развиването на енергийния си бранш, която ще бъде в огромен ущърб на Русия. Това разясняват съветските медии " Финанс " и " Руский мир ", базирайки се на информация от съветското издание на Deutsche Welle.
ОКОНЧАТЕЛНО: ИЗЦЯЛО НОВ ЗАКОН ЗА МЕРКИТЕ СРЕЩУ ИЗПИРАНЕТО НА ПАРИ
Парламентът одобри дефинитивно напълно нов Закон за ограниченията против изпирането на пари. Законопроектът бе импортиран от Министeрски съвет.
БОРИСОВ: НЕКА съдебна експертиза ИЗВАДИ ВСИЧКО ЗА ЧЕЗ
Това сподели при започване на държавното съвещание министър-председателят Бойко Борисов.
КЕВР ОБЕЩА ДА НЯМА ПОСКЪПВАНЕ НА ПАРНОТО И ТОПЛАТА ВОДА ОТ АПРИЛ
" Повишение на цената на природния газ под 5 % не дава никакво нормативно съображение Комисията за енергийно и водно контролиране да трансформира цената както на топлинната сила, по този начин и на високоефективната сила, създавана по смесен метод ", съобщи ръководителят на Комисията Иван Иванов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР