Инцидент на пътя с държавния ни тим по футбол.Тревожни новини

...
Инцидент на пътя с държавния ни тим по футбол.Тревожни новини
Коментари Харесай

Националите катастрофираха в Грузия, Неделев е откаран в болница

Инцидент на пътя с държавния ни отбор по футбол.

Тревожни вести за националния тим по футбол пристигнаха от Грузия. Автобусът с “лъвовете ” е аварирал, като най-тежко потърпевш е халфът Тодор Неделев, който е настанен в болница. Нашите са в страната за дуел от Лигата на нациите, който ще се организира в неделя.

Инцидентът се е случил на път от аерогарата към хотела на трикольорите. Националите са били разграничени в два по-малки рейса съгласно условията на УЕФА, написа Блиц. 

Шофьорът на първият рейс внезапно е набил спирачки, поради ненадейно спряла кола. 
Това води до удар на втория рейс в първия. Ударът е толкоз мощен, че халфът Тодор Неделев е изумен грубо и е бил целият в кръв от стъклата, които са го посипали.

Сблъсъкът е разтресъл грубо возещите се към Неделев национали, само че те са се отървали единствено с уплах. Местната полицията стартира следствие на случая.

" Единият автобус е спрял, другият го е блъснал. Само Тошко Неделев е потърпевш, закараха го в болница. Стъклата са счупени, наранили са го. Доктора на тима е с него в болничното заведение. Ще се погрижат за него “, показа членът на Изпълкома на БФСВеселин Балевски минути след ужасния случай.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР