Инцидент като избухването на панела във въздуха на Alaska Airlines

...
Инцидент като избухването на панела във въздуха на Alaska Airlines
Коментари Харесай

Издухване във въздуха „никога не може да се повтори“, казва главният изпълнителен директор на Boeing след инцидента с Alaska Airlines

Инцидент като експлоадирането на панела във въздуха на Alaska Airlines „ в никакъв случай не може да се повтори “, президентът и основен изпълнителен шеф на Boeing сподели във вторник, като той призна, че е била направена „ неточност “, преди самолетът да бъде заставен да направи спешно кацане.

Дейв Калхун сподели, че компанията работи, с цел да увери клиентите на самолетните компании, че нейните самолети са безвредни и да помогне на Националния съвет за сигурност на превоза да разбере повода за злополуката, която откъсна фюзелажа на съвсем цялостни 737 MAX 9 в петък, оставяйки огромна дупка.

„ Ще подходим към това, номер едно, като признаем грешката си. Ще подходим към това със 100% и цялостна бистрота на всяка стъпка “, сподели той на среща на личния състав на кметството във фабриката, която създава 737 самолета в Рентън, щата Вашингтон. Boeing щеше да работи с NTSB, „ с цел да разбере каква е първопричината “, сподели той.

Калхун добави, че компанията ще „ стигне до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР