Интригуващо видео, на което се вижда бързо летящ неидентифициран летящ

...
Интригуващо видео, на което се вижда бързо летящ неидентифициран летящ
Коментари Харесай

Учени от НАСА се чудят какво има на това ВИДЕО с НЛО от Италия

Интригуващо видео, на което се вижда бързо летящ неидентифициран летящ обект в небето над италианския град Аликанте е привлякло съществено вниманието на Американската организация за галактически проучвания, заяви "Дейли остарял ".

Видеото е снимано по време на стихия този уикенд от компютърния инженер Алехандро Мола. Пред изданието той разказал, че не можел да заспи в събота поради неприятното време и решил да снима зрелищната гръмотевична стихия в нощното небе.

След като записал няколко видеоклипа схванал, че уловил нещо в действителност зрелищно и необичайно, което се движи бързо зад облаците.

На видеото се вижда сребърен диск, който скача през облаците. Клипът беше излъчен от испанския Agencia 6 и съгласно Молла, НАСА е отправила публично искане да получи истинския файл от испанската медия, излъчила фрагментите.

"Чест е да допринеса с фрагменти, които могат да се окажат първите на НЛО над Аликанте ", съобщи Молла пред "Дейли остарял ".

Вестникът твърди, че НАСА към този момент изследва видеото. Междувременно изданието написа, че НЛО запалянковци са съобщили, че имат доказателства за извънземен транспортен съд, идващ Земята за рутинно презареждане с електрическа сила по време на бурята.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР