Интригата около заобикалянето на санкциите на ЕС за руския петрол

...
Интригата около заобикалянето на санкциите на ЕС за руския петрол
Коментари Харесай

Деноминацията на дерогацията


Интригата към заобикалянето на глобите на Европейски Съюз за съветския нефт е горещият въглен през днешния ден, от който прехвръкват от ден на ден искри на политическия терен. 
“Ха, да ги видя в този момент! ” 
Развитието по тематиката се форсира в последните 24 часа, откакто преди този момент бяха оповестени данни от взаимен отчет на Центъра за проучване на демокрацията, неправителствената организация Global Witness и Центъра за проучване на силата и чистия въздух. В него се показва, че бургаската рафинерия на „ Лукойл “ заобикаля глобите и макар възбраната, не е преставала да изнася петролни артикули, в това число в някои страни от Европейски Съюз. Друго умозаключение от отчета гласи: 1 милиарда евро са импортирани в бюджета на Кремъл под формата на налози, което е задоволително за издръжката на групата „ Вагнер “ за една година. 

Данните бяха индиректно доказани през вчерашния ден и от премиера “Денков ”, който в първи коментар показа, че множеството от тях са били известни и преди този момент и “няма огромна изненада ”.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР