Информационно събитие за представяне на иновативния проект Техническа помощ за

...
Информационно събитие за представяне на иновативния проект Техническа помощ за
Коментари Харесай

В Добрич обсъдиха иновативен проект за развитие на Центъра за защита на природата и животните

Информационно събитие за показване на новаторския план " Техническа помощ за развиване и вложения в Център за отбрана на природата и животните – град Добрич “ се организира през днешния ден в Община Добрич.

Ръководителят на плана Детелина Иванова осведоми присъстващите за задачите, дилемите и цената на плана, който ще окаже удобно влияние за надграждане на дейностите в неповторимия Център за отбрана на природата и животните.

Продължителността на плана е до месец март 2025 година, а цената му е 198 540, 90.

Какво се планува?

Проектът планува правене на нужните планови документи за действието и развиването на Центъра за отбрана на природата и животните - град Добрич. Заложените действия включват създаването на:

- проект за развиване на Центъра за отбрана на природата и животните -град Добрич, включително предварителни и обемно-устройствени проучвания;

- проект за сбирка с включен проект за размножаване;

- проект за консервационни дейности;

- план-график за осъществяване на дейностите за развиване на Център за отбрана на природата и животните - град Добрич (в кратковременен и дълготраен план).

В дейностите е заложено и изработването на техническо задание за капиталов план във фаза " механически план “ за разпознатите строителни действия, с които в следствие да се реконструира Центъра за отбрана на природата и животните-град Добрич.

Какви резултати се чакат?

Разработени планови документи, което е причина за осъществяване на предстоящ инфраструктурен план за рехабилитация и рационализация на Центъра за отбрана на природата и животните-град Добрич по Програма " Околна среда “ 2021-2027 година, с който да се сътвори опция Центъра за отбрана на природата и животните -град Добрич да дава отговор на условията на Европейската и национална нормативна уредба.

С развиването на инфраструктурата в Центъра за отбрана на природата и животните - град Добрич, ще се основат условия за възстановяване на средата за обитание на отглежданите типове и за осъществяване на ограничения по консервация с приоритет застрашени и предпазени локални типове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР