Интимната половинка на фолк звездата Камелия - Цветин прихвана от

...
Интимната половинка на фолк звездата Камелия - Цветин прихвана от
Коментари Харесай

Камелия показа гаджето по гащи

Интимната половинка на фолк звездата Камелия - Цветин прихвана от нейната пристрастеност да се демонстрира в нищожно облекло. Любимият цъфна по гащи в обществената мрежа, видя HotNews. Емоционалната фотография, която виждате отбелязва и годишнина от връзката им. Влюбените чукнаха 22 години взаимен живот, без брак.

„ Честита годишнина на приключението, Любов. Обичам те!”, написа Ками под фотосът. Прави усещане, че Цветин се е трансформирал до неразбираемост. Той е пуснал по-дълга коса, измършавял е още повече. Запознати описват, че изпълнителката на "Никотин " тотално е трансформирала питателните привички на мъжа си. Той напълно се трансформирал във веган, не близвал алкохол и не вкусвал мръвка и млечни артикули.

View this post on Instagram
A post shared by Kamelia / Камелия (@kamelia_official) on Jan 2, 2020 at 2:29am PST

Попфолк изпълнителката и наставник в "Гласът на България " от цели 22 години е с нейният сътрудник в живота Цветин Томов. Макар и двамата да не са минали под венчило, дългите години обич са ги създали освен това от семейство. Цветин е до звездата още от времето, когато тя не е била известна. И макар разликата във възрастта - 8 години в интерес на Камелия, и до ден-днешен двамата са дружно и се обичат.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР