Интервюирахме Порша Уилямс, защото смятаме, че ще харесате нейния избор.

...
Интервюирахме Порша Уилямс, защото смятаме, че ще харесате нейния избор.
Коментари Харесай

Пазаруването за празниците е скъпо – кой каза това? Порша Уилямс споделя нейното ръководство за достъпен стил

Интервюирахме Порша Уилямс, тъй като считаме, че ще харесате нейния избор. Порша е заплатен представител на програмата Amazon Influencer. Е! има партньорски взаимоотношения, тъй че може да получим комисионна, в случай че закупите нещо посредством нашите връзки. Артикулите се продават от търговеца, а не от E!. Цените са точни все още на издание.

Ваканционният сезон е в разгара си и да, това е най-прекрасното време от годината, само че може да бъде и толкоз скъпо. Пазаруването на дарове, организирането на празнични празненства и приемането на тоалети за специфични събития могат да прибавят. Ако желаете да спестите малко пари, без да пестите от жанр, Porsha Williams Guobadia е тук. Възпитаничката на Real Housewives of Atlanta показа стилните си движимости, които би трябвало да имате за празничния сезон, и някои потребни препоръки за извършване на покупки.

Самопровъзгласилата се кралица на Amazon съветва: „ Не е нужно да купувате пет цели тоалета. Просто вземете едно ужасно парче, с цел да създадете пет нови визии с дрех...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР