Интервю на зам.-председателя на ГЕРБ Томислав Дончев пред ”Свободна Европа”

...
Интервю на зам.-председателя на ГЕРБ Томислав Дончев пред ”Свободна Европа”
Коментари Харесай

Мрежата загря! Стотици гербери бесни след интервю на Томислав Дончев - шокирани, че пратил Лозан Панов на втори тур вместо проф. Герджиков

Интервю на зам.-председателя на ГЕРБ Томислав Дончев пред ”Свободна Европа” през днешния ден провокира истински трус измежду симпатизантите на партията, видя ПИК.

Дончев разгласи, че в случай че на балотаж на президентските избори през ноември се явят Румен Радев и юристът Лозан Панов, а не проф. Анастас Герджиков, " доста по-логично " е ГЕРБ да поддържа Лозан Панов.
Вместо просто да отхвърли сходна опция и да стои твърдо зад триумфа на подкрепения от партията проф. Анастас Герджиков.
Бялото знаме той развя и по повод на посочената от социолозите за сигурна победа на ГЕРБ на парламентарните избори.

По думите му партията не би се пробвала да сформира държавно управление, в случай че завоюва парламентарните избори с разлика пред втория от 0.5-1 процентни пункта. При по-голяма преднина от 5-6 пункта ГЕРБ мъчно би избягала от отговорност и ще направи опит.
Опит…

Стотици, в случай че не хиляди последователи на партията на Бойко Борисов пишат, че са шокирани от позицията му за президентските и парламентарните избори. До такава степен, че някои даже не имат вяра, че изявлението е същинско. Други упорстват за незабавна реакция на управлението дали позицията е партийна и за какво се развява бяло знаме още преди да е почнала конкуренцията.

Ето бурната полемика в мрежата:









Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР