Интерпол е издирил и изпратил съобщение на една от големите

...
Интерпол е издирил и изпратил съобщение на една от големите
Коментари Харесай

Интерпол издири боливудска звезда заради нещо, станало в България

Интерпол е издирил и изпратил известие на една от огромните звезди на Боливуд - Саиф Али Хан, откакто артистът на няколко пъти не отговарял при опитите да се свържат с него, написа индийският MumbaiMirror, представен от " Блиц ". Става въпрос за лов на мечки, който той дружно със свои другари провели в България през 2013 година

Искането на Интерпол е било изпратено до ръководството на престъпната полиция в индийската столица. " Получихме писмо, в което се упорства да представим местоположението на търсения и да помогнем в реализирането на контакт с него. Актьорът би трябвало да се появи в най-скоро време, " споделя полицейски офицер.

Българското държавно управление е влезнало по отношение на Интерпол с изказванието, че Хан и неговите другари трябвало да платят на българска компания, занимаваща се с споразумяване на ловни излети, за експедиция за лов на мечки, която се състояла през 2013 година (В други индийски издания се приказва за лов на глигани.) Докато Хан твърди, че е платил цялата сума от 24 000 евро, от които 14 000 в брой, компанията отхвърля да е взела каквито и да е пари. В своя отговор до престъпната полиция в Ню Делхи, артистът изискал да му дадат малко време, с цел да може да си напомни събитията и да потърси нужните документи. През този април пък Хан беше наказан на 5 години затвор за убийството на антилопи в предпазен индийски резерват. Той към момента апелира тази присъда.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР