Интернет тотално промени живота ни. Във всяко едно отношение, за

...
Интернет тотално промени живота ни. Във всяко едно отношение, за
Коментари Харесай

Направо не е за вярване, че разгневена съпруга пропътува 300 км до Варна, за да направи подобно нещо

Интернет тотално промени живота ни. Във всяко едно отношение, за положително, само че за жал и за неприятно. Световната мрежа от дълго време се е трансформирала в главен фактор в персоналните ни връзки.
А в последно време се оказва и причина доста от тях да се скапват. Така настояват бракоразводни юристи пред вестник „ Телеграф “.
Те регистрират взрив на разделите през последните две – три години, раздели, в които е забъркана обществената мрежа Facebook. И дават образци. Много образци.
Мъж от Ботевград се развел със брачната половинка си, тъй като по през целия ден чукала по клавиатурата и не намирала време едно ядене да подготви.
Далеч по-тежък удар понесъл ревнивец от Хасково, който след следствие във Facebook хванал половинката си „ на шаблон “ с най-хубавия си другар.

Сериозен предприемач от Пазарджик пък поставил завършек на 30-годишния си брак, поради младо гадже, с което се срещнали точно в обществената мрежа.
Пак поради Facebook след 11 години взаимен живот се разделило и извънредно симпатично семейство от Смядово.
Проблемите обаче почнали, когато брачната половинка Даниела тотално изгубила интерес към фамилните си и брачен отговорности.
Един ден тя просто изчезнала.
Събрала си багажа и тръгнала.
След два дни въпреки всичко благоволила да се обади и да каже, че си е намерила нов мъж в добричко село и няма да се върне. Запознали се във Facebook.

И отново там мигновено пуснала фотоси с новата си обич.
Върхът на сладоледа обаче е за 41 годишна дама от Хасково. Изнервена на мъжа си поради битови проблеми, тя решила да му постави рога.
Забърсала младо гадже от Варна по Facebook и тръгнала към морската ни столица, единствено и единствено да си отмъсти на мъжа си.
В леглото на различен мъж. Нещата обаче не свършили единствено с едно възмездие. В последна сметка майката на две деца оповестила, че въобще не има намерение да се върне в Хасково.
Мъжът и пък незабавно поставил точка на брака им.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР