Интернет потребители разсипаха от критика първата дама на Франция Брижит

...
Интернет потребители разсипаха от критика първата дама на Франция Брижит
Коментари Харесай

68-годишната Брижит Макрон разгневи мрежата с визията си

Интернет консуматори разсипаха от рецензия първата дама на Франция Брижит Макрон. Повод за гнева им стана тоалетът, с който брачната половинка на Еманюел Макрон се появи на кинофестивала Film Festival. На събитието, което се организира в Ангулем, 68-годишната някогашна учителка се появи в тесни тъмносини дънки, класическа риза, бяло сако и спортни обувки в същия цвят, които малко по-късно размени с черни на висок ток, написа jenata.blitz.bg.
 68-годишната Брижит Макрон разгневи мрежата с визията си (СНИМКА)

Вниманието на всички обаче бе приковано към огромната ѝ сватбена халка, обсипана с диаманти, която проблясваше, до момента в който госпожа Макрон раздаваше въздушни целувки или прибираше непокорен кичур коса зад ушите си.

Първата дама на Франция не съумя да скрие от любопитните погледи и първокласния си часовник, с който внесе спомагателен искра към визията си.

Читателите на Daily Mail обаче не оцениха уместно външния ѝ тип и я разпънаха на кръст под материала.

" Интересно какъв брой пари на френския поданик са отишли за тоалета ѝ? ", " Брижит, стой да се подмладяваш! ", " Ужасен тоалет ", " Струва ми се, че е не запомнила на какъв брой години е в действителност ", " Старомодна визия ", " Първата дама би трябвало да наподобява по-добре ", " Много по френски. Във Англия щяха да я арестуват ", " Толкова е непривлекателна и малко страховита. Може би това е поради косата ", гневят се те.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР