Internet Friendly Media Encoder има дружелюбен и приятен интерфейс(снимка: Internet

...
Internet Friendly Media Encoder има дружелюбен и приятен интерфейс(снимка: Internet
Коментари Харесай


Internet Friendly Media Encoder има друже


Internet Friendly Media Encoder има отзивчив и прелестен интерфейс
(снимка: Internet Friendly Media Encoder)

Все по-често се постанова да обръщаме видео от един формат в различен за прилагане на разнообразни цифрови устройства, с които боравим в всекидневието. Има разнообразни принадлежности за тази цел – един от тях е Internet Friendly Media Encoder.

Това е надеждна стратегия за превръщане и усъвършенстване на видео, която разчита на идващото потомство H.265/HEVC стандарт, който дава обещание високи равнища на компресия, без да утежнява качеството на възпроизвеждане. Приложението поддържа необятна гама от видеоформати, включително MKV, MP4, M4V, AVI, DIVX, WMV, MPG, MPEG, MPV, M1V, DAT, VOB, както и EMP и EMM, а на изхода генерира MKV или MP4 видеоклипове.

Internet Friendly Media Encoder разрешава основаване на опашки, които могат да съдържат огромен брой входни видеоклипове, и обработва всяко видео едно по едно, показвайки лист с всички осъществявани дейности в региона „ Конзола ”. Видеоклиповете се демонстрират в елементарна таблица, дружно с потребления кодек, тяхната разграничителна дарба, битова дълбочина и местонахождение.

Internet Friendly Media Encoder компресира видео по стандарта H.265/HEVC
(снимка: Internet Friendly Media Encoder)

Програмата разрешава също настройване на видео и аудио настройките, преди същинското конвертиране на входните файлове. Налични са и авансово заложени режими на настройване, които се пробват да намерят баланс сред скорост и качество на изхода и разрешават персонализиране на контрола върху конвертирането.

Има голям брой енкодери, от които можете да избирате, в това число FAAC, FLAC или Ogg Vorbis. Освен това можете да регулирате равнището на аудио битовете, честотата и канала за получените видеоклипове.

Допълнителните функционалности включват прибавяне на надписи към видеото, смяна на целта на процесора и броя на употребяваните ядра. По този метод можете да се възползвате от изчислителните запаси на процесора, с цел да получите по-високи скорости на обработка.

Internet Friendly Media Encoder може да контролира натоварването на процесора
(снимка: Internet Friendly Media Encoder)

Комбинирайки лекост на потребление с мощна машина за шифроване, Internet Friendly Media Encoder е благонадежден видео енкодер, подобаващ за всеки вид консуматори. Въпреки че към момента се нуждае от спомагателни усъвършенствания, той обезпечава приемлива скорост и разрешава пакетни интервенции, като употребява опциите на стандарта за компресия H.265.

Даунлоуд: (за Windows и Linux)
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР