Интересното е, че Възраждане държат повече от половината трафик в

...
Интересното е, че Възраждане държат повече от половината трафик в
Коментари Харесай

Благослав Михайлов: Възраждане атакуват самия модел на държавност у нас, трябва да им се налагат санкции

" Интересното е, че " Възраждане " държат повече от половината трафик в обществените мрежи. Те се хващат за някаква настояща тематика и я преекспонират. Те щурмуват прожекции, вършат побоища, замерят хора с бутилки.

 

" Възраждане " целят да натрупат известност в обществените мрежи. Ето - по събития те незабавно снимат и го споделят веднага  в обществените мрежи, " акцентира той. 

 

По думите му, обществените мрежи би трябвало сами да модерират това наличие. " Но Мета няма интерес да го  модерира, тъй като това им носи пари. Затова страните би трябвало да натиснат обществените мрежи да стартират да модерират сходен вид наличие, " посочи Михайлов.

 

" Възраждане " повтарят съветски опорки - главният изверг на съветската агитация е Америка. Те назовават всички даже и БСП  - " марионетки на Америка "., посочи Михайлов. 

 

И добави: " Това са опорките от Русия. Всички страни в Европейски Съюз да са скарани, с цел да няма единен отговор против Русия. Примерно за джендър идеологията се приказва от всички крайнодесни партии в Европейски Съюз. "

 

Според него, главното е, че " Възраждане " нападат самия модел на държавност у нас. Те приканват бойците в поделенията да не се подчиняват на командите на командирите си. В Наказателния кодекс има член за закононарушения сруще Републиката, акцентира Михайлов.

 

" Тези хора би трябвало да търпят някакви наказания за провокациите и токсичната реторика, за насаждането на принуждение. "

 

Държавата би трябвало да глоби " Възраждане " в апелите им за принуждение. Трябва да стартират да им се постановат санкции, предлага Михайлов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР