Интересно запитване относно отпуските ползвани от кмета Здравко Димитров през

...
Интересно запитване относно отпуските ползвани от кмета Здравко Димитров през
Коментари Харесай

Слави Георгиев: Зико е ползвал 18 месеца отпуск и болничен от началото на мандата си

Интересно питане по отношение на отпуските употребени от кмета Здравко Димитров през мандата му, насочи самостоятелният общински консултант Слави Георгиев. Според него, по инспекция в медиите, Димитров е отсъствал близо 18 месеца за последните три години и половина.
Прочетете още
“Уважаеми господин Димитров, по време на Вашия мандат се правят голям брой по брой поправки на територията на Община Пловдив, осъществявани по поръчка на общината и държавни сдружения. В същото време, чиновниците са над 700, а в общинските предприятия над 2000, като ръководените от общината са 14. Дейностите на общината са стотици. Всичко това изисква прецизна съгласуваност, с цел да бъдат предпазени ползите на пловдивчани ”, означи Георгиев.

Той посочи, че се изисква оптимално наличие на кмета на работното му място, защото той е единственият определен от администрацията, а всички останали над 2700 чиновници и служащи се назначават и освобождават от него.

“Отсъствието от работното му място, води до закъснение на плановете, слаби резултати на администрацията и общинските предприятия. Един същински началник би схванал за каква огромна активност иде тирада. По данни от медиите изчислих, че Вие сте употребявал над 18 месеца единствено за болничен. Вашето неявяване от работа е директният източник на всички забавени поправки, неработещи предприятия и блокирани бъдещи действия в Пловдив ”, сподели общинският консултант по време на съвещанието на Общински съвет.

Ето и въпросите, които Георгиев зададе и акцентира, че чака отговор на идната общинска сесия:
Колко дни болничен е употребявал Здравко Димитров?Колко дни отпуска, платена и неплатена, е употребявал кмета?Колко дни кметът Димитров е бил в командировка от началото на мандата му до през днешния ден?
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР