Интересно семейство са Бионсе и Джей Зи. Обикновените двойки се

...
Интересно семейство са Бионсе и Джей Зи. Обикновените двойки се
Коментари Харесай

Семейни войни - изповедта на Джей Зи

Интересно семейство са Бионсе и Джей Зи. Обикновените двойки се срамят от изневерите си и вършат всичко допустимо да ги скрият от света, а те възпяват своите в песни, дори в цели албуми. И то с една едничка цел – пари, доста пари. Както се пее в песента на Джей Зи Family Feud (Семейни войни) - "Има ли нещо по-хубаво от един милиардер? Да – двама ".

Семейните „ войни “ на най-богатата двойка на музикалната сцена се разиграват от предходната година. Първо бяха хвърлените обвинявания за невярност от страна на рапъра, отправени в песента Sorry от албума Lemonade на Бионсе. Там се появява „ Беки с хубавата коса “... и гаданията коя е Беки и дали е единствено тя... започнаха да обикалят в медиите.

Миналата година последва цялостен албум с самопризнания и извинения от негова страна - 4:44. "Извинявам се, че съм коцкар / Чак когато детето ми се роди съумях да видя света през очите на жена/ Извинявам се на всички дами / Играех си с възприятията ти, тъй като бях безсърдечен " – гласят част от текстовете. Последва писмено филмче към албума и изявление за The New York Times, в което рапърът признава грешките си.

А в този момент и видеото към песента Family Feud, в което се разиграва същинска сцена на изповед на Джей Зи към Бионсе в същинска катедрала. Рапърът е вкарал в клипа даже личната си 5-годишна щерка Блу Айви.

Участват още Майкъл Б, Джордан, Танди Нютън, Джесика Частейн, Бри Ларсън, Рашида Джоунс, Дейвид Ойелово и доста други. Режисьор на видеото е Ейва Дюверней (Гънка във времето, Селма).

До нас доближава единствено тийзър на клипа. Ако желаете да видите целия ще би трябвало да се регистрирате в Tidal – платената платформа за разпространяване на музика, благосъстоятелност на Джей Зи – и да добавите още една капка към благосъстоянието на звездното семейство.

Снимки от видеото на Джей Зи може да видите ТУК!!!

EVA
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР