Интересно е защо ПП търсят подкрепа от четвъртата политическа сила

...
Интересно е защо ПП търсят подкрепа от четвъртата политическа сила
Коментари Харесай

Костадинов учуден защо ПП не го търсят за конституционната реформа

Интересно е за какво Политическа партия търсят поддръжка от четвъртата политическа мощ Движение за права и свободи, а не от третата - " Възраждане " за  Това разяснява в коридорите на Народното събрание водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Много от нещата, които те декларират, като да вземем за пример унищожаване на института на основния прокурор, ние в действителност го приказваме от години. Ние бихме подкрепили това, имаме и наши оферти, които ще внесем в комисията ", сподели той.

Трудно било обаче да бъде питан Кирил Петков при в стаята на партията на Костадинов. " Г-н Петков в действителност беше тотално несъответстващ, споделям ви го напълно другарски, по тази причина ви поканих да видите. С него не може да се води разговор ".

Според " Възраждане " най-хубавата алтернатива за промени в правосъдната система е американският модел, където министърът на правораздаването в действителност е основен прокурор. " Тук огромният проблем, че в случай че там има построена институционална народна власт, то тук няма, а като знаем какви хора стават министри на правораздаването... "

Същевременно къс коментар по тематиката даде и от Движение за права и свободи Делян Пеевски. " Скоро, до час мисля, ще качим предлагането си на уеб страницата, може да се запознаете ", заяви той минути преди началото на парламентарния ден.
 Делян Пеевски чака плана за промени в Конституцията на ПП/ДБ
Делян Пеевски чака плана за промени в Конституцията на ПП/ДБ

А Държавно стопанско предприятие си има собствен и то отдавна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР