Интересни сюжети се разиграват по време на обсъжданията в Столичния

...
Интересни сюжети се разиграват по време на обсъжданията в Столичния
Коментари Харесай

Ами ако Манолова беше станала кмет, както през 2019 искаха Бонев и ДБ?

Интересни сюжети се разиграват по време на разискванията в Столичния общински съвет за демонтажа на Паметника на руската войска. Пред съвета се организира митинг с яйца и домати против премахването на МОЧА.

Част от него е Мая Манолова, която през 2019 година съумя да стигне до балотаж за кмет на София против Йорданка Фандъкова.

Междувременно вътре в СОС „ Демократична България “ и Борис Бонев се канят, дружно с ГЕРБ и Фандъкова “, да отстранят противоречивия паметник.

Преди по-малко от 4 години, Борислав Игнатов – претендентът на Демократична България, Борис Бонев – претендент на „ Спаси София “, и Манолова дружно шестваха по улиците на София против Фандъкова. А на балотажа желаеха тя да завоюва и импровизирано дадоха огромна част от гласовете си за нея.

На фона на тази къса ретроспекция, от днешна позиция е забавно да си зададем въпроса: Ами в случай че бяха съумели? Ами в случай че Манолова беше станала кмет, както желаеха Бонев и Демократична България? Ами в случай че тя беше техния кмет през днешния ден? Щеше ли въобще да е вероятен сходен спор?

Всъщност близостта сред Бонев и Манолова не завърши през 2019 година Две години по-късно, на първите от дългата върволяк предварителни парламентарни избори, Борис Бонев и Андрей Зографски от „ Спаси София “ бяха упълномощени представители на „ Изправи се! Мутри вън! “ на Манолова. Това е реалност, който самият Бонев не отхвърля, той удостоверява, че е бил наблюдаващ на Мая Манолова и следял за честността на вота в кв. „ Факултета “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР