Интересни подробности се появиха около убиеца на Ферарио Спасов. Оказа

...
Интересни подробности се появиха около убиеца на Ферарио Спасов. Оказа
Коментари Харесай

Ферарио Спасов бил буквално изхвърлен от пътя! Убиецът му бачкал за най-големите местни мафиоти

Интересни детайлности се появиха към килъра на Ферарио Спасов. Оказа се, че 24-годишният Начо Пантелеев, прочут с тъмния си ореол в град Лясковец, е разнородна персона. Хората в града настояват, че няма активност, неразрешена от закона, с която той да не се е занимавал.
Още нещо – Панталеев има съществени подкрепи от локални мафиоти и служители на реда.
„ Собственикът на автомобила, с който беше погубен Ферарио Спасов, е на небезизвестния на търновци Марин Маринов – Бенджи. Също, с голям брой сигнали за демонстративно шофиране с високи скорости. Пробите за опиати, са негативни, естествено! Въпреки, че цялото ОДМВР Велико Търново знае какво количество кокаин минава през носа и кръвта на тези „ общественици “, но… “, показа пред Lupa.bg гражданин на Лясковец, поискал анонимност.
Оказа се, че други от дейностите, с които се е препитавал Панталеев, е пласирането на дрога и че е работил за други огромни имена в сектора в региона.
Иначе демонстративното и скоростно шофиране по българските пътища е процедура за Начо Панталеев. Най-вече в централната градска част на град Лясковец и на Велико Търново, където преди година беше убито 15-годишно дете на основна улица в дребния град под Петропавловския манастир.
Пак тук, на този път София – Варна, две момчета от Стражица откриха гибелта си. Шофьорът е на независимост.
Пак на този път, при село Джулюница, преди 7 години беше погубен 18-годишният Йордан Лалов, а други четирима до ден сегашен се възвръщат от злополуката, породена от Ивайло Пейков – Барабанчика.
„ Бог да елементарни Ферарио Спасов! Мургав джигит, прочут на органите – Начо Пантелеев, на 24 година от Лясковец, го връхлетял с над 150 км в час, на влажен път, край Шереметя в събота вечерта. Белият състезателен мерцедес е блъснал откъм гърба и безусловно е изхвърлил синия голф на Спасов на повече от 60 м. Дано има правдивост и парите не решат присъдата, както постоянно се случва “, споделя във Facebook Стилян Найденов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР