Интересна ситуация се получи в Бока Хуниорс около евентуалното завръщане

...
Интересна ситуация се получи в Бока Хуниорс около евентуалното завръщане
Коментари Харесай

Бока опроверга собствения си шеф, отрича за сделка с Тевес

Интересна обстановка се получи в Бока Хуниорс към възможното завръщане на един от любимците на публиката Карлос Тевес. Само преди няколко дни персонално вицепрезидентът на аржентинския клуб Орасио Паолини разгласи, че договорката с сегашния му клуб Шанхай Шенхуа е близо и се чака още до края на годината да завърши.

Сега обаче от Бока опровергаха личния си началник и разгласиха известие на уеб страницата си, че сходна договорка не просто няма, само че и не са се провеждали никакви договаряния за нападателя. Което сложи Паолини в леко конфузна обстановка.

"Бока Хуниорс желае да разгласи изрично, че не са водени никакви договаряния с Карлос Тевес за възможното му завръщане. По информацията, която имаме, той е привързан с Шанхай Шенхуа до края на 2018 година Дори нямаме концепция дали има уговорка за предварителното му преустановяване ", написаха от аржентинския клуб.

Тевес отиде в Китай точно от родния си клуб предишния декември и подписа за две години против умопомрачителната заплата от 600 хиляди евро на седмица. Той обаче се показва едва в Азия, само че все пак надали ще изпусне солидния договор, с цел да се завърне в Бока преди приключването му.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР