Интересна конфигурация баща и син гостуваха в предаването Денят започва

...
Интересна конфигурация баща и син гостуваха в предаването Денят започва
Коментари Харесай

Артистичното семейство - баща и син Банови

Интересна настройка татко и наследник гостуваха в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " в неделя заран. Бащата - артист, наследник - министър. Това са министърът на културата Боил Банов и неговият татко артистът Васил Банов. За другите функции на един артист, режисьор, шеф на спектакъл и министър, вижте диалога с тях във видеото.

Двамата споделиха, че в последните 2,3 години не им остава доста време да се виждат, само че министърът показа, че думата, която татко му е го е научил най-вече е честност. Васил Банов съобщи, че е доста сили би трябвало да си министър, тъй като по думите му, той не е свободен човек.
Боил Банов, министър на културата: За мен министерството е въпрос на идея. Преди това работих две години и половина като зам.-министър. Има някои неща, за които съм уверен, че имам визия. Убеден съм, че наличието ми като министър ще спомогне за доста детайли в изкуството и културата. Ако не съм уверен, няма да заемам този пост. Аз имам своето възприятие за задача. Не мога да кажа, че ми е мъчно. Най-страшното е, че не мога да се виждам с другари. Загубих в петък най-хубавия си другар - Стефан Щерев.

Васил Банов: Не може НАТФИЗ, Нов български университет, Благоевград да бълват. Къде да отидат да работят тези младежи? Трябва или да избием старите, или да ги пенсионираш авансово. Трябва да излизат доста по-малко хора от академиите и институтите, с цел да има място в театрите. Иначе младите са ужасно готини. Всеки желае като приключи да снима в София, сериал и да е основна роля но май не става по този начин. Не е там страната да даде доста пари, би трябвало да дадем ние.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР