Интересна благотворителна инициатива организира семейството на Майкъл Джордан. Големият син

...
Интересна благотворителна инициатива организира семейството на Майкъл Джордан. Големият син
Коментари Харесай

Джордан дарява дрехи и обувки заради Радина

Интересна благотворителна самодейност провежда фамилията на Майкъл Джордан. Големият наследник на баскетболиста — Джефри, възнамерява да подари огромна част от облеклата и обувките си за щедрост.

За благородното дело го насърчила брачната половинка му Радина, която е българка по генезис. Двамата се ожениха през 2019-та година на Бахамите, а през днешния ден са под карантина в Съединени американски щати, където изчакват прекосяване на карантината.

Самият Джефри споделя, че по време на карантината фамилията не е почивало много-много.

Радина меси български козунаци за Майкъл Джордан

„ Винаги би трябвало да се свърши доста работа. Съпругата ми Радина е извънредно добра в подреждането на нови филми и телевизионни сериали за гледане — прекарахме куп време за гледане на документални филми и остарели такива, които още не сме имали опция да забележим.

Освен това ме убеждава да реконструирам дрешника си и да даря безчет обувки и облекла, които седят към нашата къща към този момент седмици наред. Вероятно ще го направя”, споделя пред „ Форбс” синът на въздушния Майк, цитират от "България през днешния ден ".

Двойката намира време и за самостоятелен отдих — Джефри чете и се занимава с музика, а Радина си прави забавни маникюри. Освен това не стопира да предлага и документалния филм на свекъра си Майкъл Джордан — „ Последният танц”, който споделя за най-успешните години на спортиста.

Преди дни българката означи и интернационалния ден на майката, като разгласява непоказвани фрагменти от сватбата си, на които е с майка си. Двете са извънредно щастливи и си наподобяват като две капки вода.

View this post on Instagram
Happy Mother’s Day! I could never repay you for all you have done!

A post shared by Radina A. Jordan (@a_radina) on May 10, 2020 at 4:08pm PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР